Gogoși Cu Condimente De Dovleac
Gogoși cu condimente de dovleac este un vegetarian mâncare de dimineață. Această rețetă servește 20 și costă 57 de cenți pe porție. O porție conține 318 calorii, 4G de proteine, și 12g de grăsime. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 332 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, sarea, ouăle și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de rău. Încercați Gogoși Cu Condimente De Dovleac De Modă Veche, Gogoși coapte cu condimente de dovleac cu glazură de arțar-scorțișoară (GF), și Bare de ovăz tăiate din Oțel cu condimente de dovleac cu glazură de ciocolată albă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sarea și condimentele de plăcintă cu dovleac.
Într-un castron mare cu un mixer electric sau vasul unui mixer cu suport, combinați ouăle, 1 cană de zahăr și zahărul brun bătând până se combină și ușor spumos.
Adăugați zară, unt topit, vanilie și piure de dovleac. Se amestecă până se omogenizează. Adăugați încet amestecul de făină și amestecați până se încorporează.
Așezați două foi mari de folie de plastic. Spritz folie de plastic cu ulei de canola. Împărțiți aluatul în două bile. Înfășurați în folie de plastic, apoi aplatizați în discuri. Se da la frigider cel putin doua ore sau pana peste noapte.
Făinați Generos o suprafață mare de lucru. Luați unul dintre discuri și întoarceți aluatul pentru a acoperi cu făină, stropind suprafața aluatului cu făină pentru a diminua lipiciozitatea. (Rețineți că aluatul este extrem de lipicios, nu vă sfiați să adăugați făină până când nu este funcțional). Bateți ușor aluatul la aproximativ 1/2 inch grosime. Folosiți un tăietor de gogoși cu făină de 3 inci pentru a tăia gogoșile și așezați gogoșile tăiate pe o foaie de hârtie pergament bine făinată. Colectați resturile și întindeți aluatul pentru a tăia mai multe gogoși până când tot aluatul a dispărut.
Umpleți un cuptor olandez sau o friteuză adâncă cu 2 inci de ulei.
Încălziți uleiul la foc mediu până la 360 F. Folosind o strecurătoare superficială, rezistentă la căldură, aruncați gogoși în ulei și prăjiți până la un maro auriu intens pe ambele părți (aproximativ 2 minute pe fiecare parte, folosiți culoarea ca ghid, deoarece temperatura uleiului poate foarte mult cu timpul). Folosiți bețișoare de lemn pentru a întoarce gogoșile. Aveți grijă să nu înghesuiți gogoșile în tigaie (nu mai mult de 2 până la 3 gogoși odată).
Scoateți gogoșile imediat din tigaie folosind o strecurătoare sau un clește rezistent la căldură. Setați pe suporturi de copt căptușite cu un prosop de hârtie pentru a se răci. Odată răcit ușor, aruncați într-o pungă de hârtie cu zahărul rămas și scorțișoara.