Gogoși Coapte Cu Scorțișoară
Scorțișoară gogoși coapte este un vegetarian masa de dimineață. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 313 calorii. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 104 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. Un amestec de sare kosher, zahăr, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Gogoși coapte cu unt și scorțișoară, Gogoși De Zahăr Cu Scorțișoară La Cuptor, și Gogoși Cu Scorțișoară De Ciocolată La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade. Pulverizați bine 2 tigăi de gogoși.
Într-un castron mare, cernem împreună făina, zahărul, praful de copt, scorțișoara, nucșoara și sarea. Într-un castron mic, amestecați oul, laptele, untul topit și vanilia. Se amestecă amestecul umed în ingredientele uscate până se combină.
Puneți aluatul în tigăile de copt, umplând fiecare puțin mai mult de trei sferturi pline.
Coaceți timp de 17 minute, până când o scobitoare iese curată. Se lasă să se răcească 5 minute, apoi se scot gogoșile pe o tigaie.
Pentru topping, topiți cele 8 linguri de unt într-o tigaie de 8 inci.
Combinați zahărul și scorțișoara într-un bol mic. Înmuiați fiecare gogoașă mai întâi în unt și apoi în zahărul scorțișoară, fie pe o parte, fie pe ambele părți.