Gochujang-Sos De Curmale

Gochujang-Sos De Curmale
Sosul de curmale Gochujang ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de sos. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 108 calorii. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 8 și costă $1.24 pe portie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de gochujang, curmale medjool, ulei de susan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 23%. Încercați Tort de orez prăjit cu sos Gochujang (Ddeokbokki), Cina in seara asta: se amestecă tort de orez prăjit cu sos Gochujang, și Gochujang-Friptură De Fustă Marinată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați 5 curmale Medjool fără sâmburi într-un vas mic; acoperiți cu apă clocotită și lăsați să stea până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Medjool DatesMedjool Dates
ApăApă
2
Scurgere; transferați datele la un robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DateDate
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
3
Adăugați1 cană gochujang (pastă de ardei iute coreean) și 2 linguri ulei de susan prăjit.Pur și simplu până la neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De SusanUlei De Susan
GochujangGochujang
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista