Gochujang-Sos De Curmale
Sosul de curmale Gochujang ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de sos. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 108 calorii. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 8 și costă $1.24 pe portie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de gochujang, curmale medjool, ulei de susan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 23%. Încercați Tort de orez prăjit cu sos Gochujang (Ddeokbokki), Cina in seara asta: se amestecă tort de orez prăjit cu sos Gochujang, și Gochujang-Friptură De Fustă Marinată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați 5 curmale Medjool fără sâmburi într-un vas mic; acoperiți cu apă clocotită și lăsați să stea până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Scurgere; transferați datele la un robot de bucătărie.
Adăugați1 cană gochujang (pastă de ardei iute coreean) și 2 linguri ulei de susan prăjit.Pur și simplu până la neted.