Goan Fish Curry

Goan Fish Curry
Reteta Goan Fish Curry este gata în aproximativ 15 minute și este cu siguranță un extraordinar fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. Această rețetă servește 2 și costă 5,02 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 386 calorii. Dacă aveți la îndemână pudră de turmeric, semințe de coriandru, frunze de curry și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 48 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca un fel principal scump. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este grozav. Încercați Goan Fish Curry, Curry Rapid De Pește Goan, și Goan Carne De Vită Curry pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Măcinați chilis, nucă de cocos, coriandru, chimen, turmeric, usturoi și ghimbir într-o mașină de tocat condimente sau blender până când este foarte netedă. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
TurmericTurmeric
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
¼ Lingurita Oregano¼ Lingurita Oregano
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Încălziți uleiul într-o cratiță mare cu fund greu, la foc mare, până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3
Adăugați frunzele de curry și ardeii iute și amestecați până se împrăștie și își eliberează aroma, aproximativ 15 secunde. Reduceți căldura la mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De CurryFrunze De Curry
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
4
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie, dar nu se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
5
Adăugați pasta de condimente și continuați să amestecați din când în când până când eliberează o aromă și uleiul începe să plutească deasupra, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De CondimentePastă De Condimente
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
6
Adăugați apă, amestecați, închideți capacul și aduceți curry la fierbere. Odată fiert, verificați condimentul și adăugați sare dacă este necesar. Reduceți căldura la minim și glisați în fileurile de pește Până când acestea sunt complet scufundate în curry.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De PeșteFile De Pește
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(tub Mare)(tub Mare)
7
Lăsați peștele să gătească ușor timp de 5 minute, fără a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
8
Serviți imediat cu orez alb aburit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Alb FiertOrez Alb Fiert

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Rabble Pinot Gris. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
Rabla Pinot Gris
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții2
Scor De Sănătate89
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista