Goan Fish Curry
Reteta Goan Fish Curry este gata în aproximativ 15 minute și este cu siguranță un extraordinar fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. Această rețetă servește 2 și costă 5,02 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 386 calorii. Dacă aveți la îndemână pudră de turmeric, semințe de coriandru, frunze de curry și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 48 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca un fel principal scump. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este grozav. Încercați Goan Fish Curry, Curry Rapid De Pește Goan, și Goan Carne De Vită Curry pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Măcinați chilis, nucă de cocos, coriandru, chimen, turmeric, usturoi și ghimbir într-o mașină de tocat condimente sau blender până când este foarte netedă. Pune deoparte.
Încălziți uleiul într-o cratiță mare cu fund greu, la foc mare, până când strălucește.
Adăugați frunzele de curry și ardeii iute și amestecați până se împrăștie și își eliberează aroma, aproximativ 15 secunde. Reduceți căldura la mediu.
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie, dar nu se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Adăugați pasta de condimente și continuați să amestecați din când în când până când eliberează o aromă și uleiul începe să plutească deasupra, aproximativ 5 minute.
Adăugați apă, amestecați, închideți capacul și aduceți curry la fierbere. Odată fiert, verificați condimentul și adăugați sare dacă este necesar. Reduceți căldura la minim și glisați în fileurile de pește Până când acestea sunt complet scufundate în curry.
Lăsați peștele să gătească ușor timp de 5 minute, fără a amesteca.
Serviți imediat cu orez alb aburit.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Rabble Pinot Gris. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.