Gnocchi în sos Fontina necesită aproximativ 20 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. Acest fel principal are 642 calorii, 21g de proteine, și 44G de grăsime pe porție. Pentru $2.19 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână brânză fontina, busuioc, unt și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare sunt Ravioli Cu Rețetă Fontinan Și Sos De Nucă, Caserola Polenta cu Fontinan si sos de rosii, și Prosciutto & Fontina pui cu sos de ciuperci de lamaie.
Instrucțiuni
1
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați gnocchi și gătiți până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gnocchi
3
Se scurge și se lasă deoparte.
4
Odată ce gnocchiul intră în oală, începeți sosul, deoarece doriți ca gnocchiul să fie făcut mai întâi. Topiți untul într-o cratiță la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gnocchi
Resturi Proaspete
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Grăsime De Porc înapoi
5
Adăugați șalotele și gătiți câteva minute, până se înmoaie. Se amestecă smântâna și se încălzește aproape la fierbere. Amestecați treptat brânzeturile fontina și parmezanul, având grijă să nu fierbeți. Se amestecă până se omogenizează, apoi se scoate imediat de pe foc, altfel sosul se poate aglomera.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Frișcă Suplimentară Groasă
Brânză Fontina
1 Cană De Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
6
Puneți gnocchi în feluri de mâncare și puneți sosul peste ele.
Gnocchi în meniu? Încercați să împerecheați cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 34 de dolari pe sticlă.