Gnocchi în sos Fontina

Gnocchi în sos Fontina
Gnocchi în sos Fontina necesită aproximativ 20 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. Acest fel principal are 642 calorii, 21g de proteine, și 44G de grăsime pe porție. Pentru $2.19 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână brânză fontina, busuioc, unt și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare sunt Ravioli Cu Rețetă Fontinan Și Sos De Nucă, Caserola Polenta cu Fontinan si sos de rosii, și Prosciutto & Fontina pui cu sos de ciuperci de lamaie.

Instrucțiuni

1
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați gnocchi și gătiți până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GnocchiGnocchi
3
Se scurge și se lasă deoparte.
4
Odată ce gnocchiul intră în oală, începeți sosul, deoarece doriți ca gnocchiul să fie făcut mai întâi. Topiți untul într-o cratiță la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GnocchiGnocchi
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Adăugați șalotele și gătiți câteva minute, până se înmoaie. Se amestecă smântâna și se încălzește aproape la fierbere. Amestecați treptat brânzeturile fontina și parmezanul, având grijă să nu fierbeți. Se amestecă până se omogenizează, apoi se scoate imediat de pe foc, altfel sosul se poate aglomera.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Brânză FontinaBrânză Fontina
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
6
Puneți gnocchi în feluri de mâncare și puneți sosul peste ele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GnocchiGnocchi
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
7
Se ornează cu busuioc proaspăt tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Gnocchi în meniu? Încercați să împerecheați cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva
Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva
Aromele crocante, coapte, roșii de fructe de pădure și cireșe sunt modelate de o aciditate vibrantă și proaspătă. În gură, aromele prezintă note Sangiovese clasice de pământ, ciuperci și piele, cu o coloană vertebrală de taninuri ferme, dar elegante.Concentrație și adâncime impresionante, cu arome și arome de mure și cireșe roșii, așezate într-o frumoasă aciditate Chianti și o structură tanică elegantă.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista