Gnocchi parizieni cu roșii Cherry prăjite, porumb și dovlecei

Gnocchi parizieni cu roșii Cherry prăjite, porumb și dovlecei
Gnocchi parizieni cu roșii Cherry prăjite, porumb și dovlecei ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,05 USD pe porție. O porție conține 228 calorii, 4G de proteine, și 18g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. 337 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați dovlecei de vară, parmezan, frunze de pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Gnocchi Parizieni, Suflet De Gnocchi Parizian 4, și Gnocchi Parizian De Dovleac.

Instrucțiuni

1
Reglați suportul cuptorului în poziția centrală și preîncălziți cuptorul la 300 F. Aruncați roșiile cherry într-un castron mare cu 1 lingură de ulei de măsline și usturoi. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșie Verde Zebra, Feliată SubțireRoșie Verde Zebra, Feliată Subțire
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Transferați pe o foaie de copt căptușită cu folie și prăjiți până când roșiile sunt fragede și înmuiate, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
3
Între timp, încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare antiaderentă sau din fontă la foc mare până când fumați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați porumb, condimentați după gust cu sare și piper și gătiți, aruncând ocazional, până se rumenesc bine, aproximativ 5 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
5
Se transferă pe o farfurie mare și se lasă deoparte. Ștergeți tigaia cu un prosop de hârtie și reveniți la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Adăugați 1 lingură de ulei în tigaia goală acum și încălziți până când fumați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Adăugați dovleceii și dovleceii și gătiți, aruncând ocazional, până se rumenesc bine, aproximativ 4 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
8
Se transferă pe o altă farfurie mare și se lasă deoparte. Ștergeți tigaia cu un prosop de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Când roșiile au terminat de prăjit, scoateți-le din cuptor și puneți-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
10
Încălziți restul de 2 linguri de ulei de măsline în tigaia Acum goală la foc mare până când fumați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
11
Adăugați gnocchi și gătiți, aruncând ocazional, până se rumenesc bine pe toate părțile, aproximativ 6 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GnocchiGnocchi
12
Adăugați porumb, dovlecei, dovlecei, roșii și ierburi la tigaie și aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
13
Transferați pe un platou de servire sau farfurii individuale, acoperiți cu parmezan ras și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan RasParmezan Ras
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista