Gnocchi de spanac și Ricotta cu sos rapid de roșii

Gnocchi de spanac și Ricotta cu sos rapid de roșii
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați spanacul și Ricotta Gnocchi cu sos rapid de roșii. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 38g de proteine, 46G de grăsime, și un total de 621 calorii. Pentru $ 2.64 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. Un amestec de parmigiano-reggiano, roșii de prune super-coapte, brânză ricotta și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Gnocchi De Ricotta Din Plante Cu Sos Rapid De Roșii, Gnocchi Ricotta în sos de roșii, și Gnocchi Ricotta cu sos de roșii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Echipament Special: sac de patiserie de unică folosință
Echipamente pe care le vei folosi
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
3
Desfaceți brânza ricotta din tifon; textura ar trebui să fie destul de uscată și sfărâmicioasă. Dacă este într-adevăr uscat (acest lucru este bun) treceți-l prin moara de alimente cu cele mai mari găuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
4
Puneți brânza într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
5
Se toacă fin spanacul stors și se adaugă în ricotta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
6
Adăugați ouăle, Parmigiano-Reggiano ras și nucșoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
7
Se amestecă până se combină bine. Gustați și condimentați cu sare, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
8
Adăugați 1/4 cană de făină. Dacă amestecul este încă foarte umed, adăugați restul de 1/4 cană de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
9
Praf o tavă de foi generos cu făină. Înveliți o altă tavă de foi cu generozitate cu făină de semolă. Umpleți o pungă de patiserie cu amestecul de ricotta/spanac. Pipe 1 1/2-inch bile de amestec de brânză pe tava toate-scop făină căptușite. Agitați tava în jur pentru a acoperi bilele în făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Făină De GrâuFăină De Grâu
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
10
Rotiți fiecare bucată de brânză acoperită cu făină în mână pentru a forma o bilă. Faceți acest lucru ușor pentru a nu strivi bilele de brânză. Aranjați-le pe tava căptușită cu semolă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Bomboane Life SaversBomboane Life Savers
11
Aduceți o cratiță plină cu apă la fierbere la foc mediu. Puneți un castron cu apă cu gheață. În partea de jos a fiecărei roșii tăiați un "X" în piele. Lucrând în loturi, puneți roșiile în apă clocotită timp de 15 până la 20 de secunde!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 CmPână La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
12
Scoateți roșiile din apa clocotită și puneți-le imediat în apa cu gheață. Când roșiile s-au răcit, scoateți-le din apa cu gheață și pielea ar trebui să se desprindă foarte ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 CmPână La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
13
Scoateți tulpinile și semințele din roșii; tocați grosolan roșiile și rezervați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 CmPână La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
14
Înveliți o tigaie mare cu față dreaptă, la foc mediu-mare, cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
15
Se adaugă ceapa, se condimentează cu sare, după gust. Aruncați ardeiul roșu zdrobit și gătiți ceapa până când sunt moi și aromate, aproximativ 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
16
Adăugați usturoiul și gătiți încă 2 până la 3 minute. Se amestecă roșiile și se condimentează cu sare, după gust. Aduceți amestecul de roșii la fierbere, apoi reduceți focul și fierbeți timp de 15 până la 20 de minute. Gustați și reglați condimentul, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe RăzătoareCeapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 CmPână La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
17
Aruncați busuiocul chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
18
Aduceți o oală mare cu apă bine sărată la fierbere la foc mediu, apoi reduceți focul până când apa este la foc mic. Adăugați cu grijă gnocchiul în apa fierbinte. Gatiti pana cand gnocchi plutesc si au inceput sa se umfle, 3-5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GnocchiGnocchi
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
19
Pe farfurii individuale de servire, lingurați puțin sos pe fiecare farfurie și întindeți-l până devine un cerc de 4 până la 5 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
20
Folosind un păianjen sau o strecurătoare cu ochiuri lungi, îndepărtați cu grijă gnocchiul din apa de gătit, ștergeți pe un prosop de ceai și aranjați 5 gnocchi pe fiecare cerc de sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GnocchiGnocchi
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
21
Se presară cu Parmigiano-Reggiano și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate25
Revista