Gnocchi de lămâie cu spanac și mazăre

Gnocchi de lămâie cu spanac și mazăre
Rețeta Gnocchi de lămâie cu spanac și mazăre ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 20 minute. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 347 calorii. Pentru $1.6 pe portie, veți obține o garnitură care servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de gnocchi, suc de lămâie, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Paste Cremoase De Lămâie Cu Spanac Și Mazăre, Paste Cremoase De Lămâie Cu Spanac Și Mazăre, și Lămâie usturoi Pan-coapse de pui prăjite cu spanac și mazăre pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Fierbeți mazărea cu smântână, fulgi de ardei roșu, usturoi și 1/4 linguriță de sare într-o tigaie grea de 12 inci, acoperită, până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
PiperPiper
CremăCremă
MazăreMazăre
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați spanacul și gătiți la foc mediu-mic, neacoperit, amestecând, până se ofilesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
3
Se ia de pe foc și se amestecă coaja de lămâie și sucul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
SucSuc
4
Între timp, gătiți gnocchi într-o oală de paste cu apă sărată clocotită (3 linguri sare pentru 6 litri de apă) până la al dente. Rezervați 1/2 cană de paste-apă de gătit, apoi scurgeți gnocchi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GnocchiGnocchi
PastePaste
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
5
Adăugați gnocchi la sos cu brânză și o parte din apa de gătit rezervată și amestecați pentru a acoperi. Subțire cu apă de gătit suplimentară, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GnocchiGnocchi
BrânzăBrânză
SosSos
ApăApă

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Gnocchi poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Antinori Badian a Passignano Chianti Classico Gran Selezione cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
De culoare roșu rubiniu intens, vinul prezintă arome atât de fructe, cât și senzațiile tipice de stejar, care fuzionează armonios și oferă, de asemenea, note balsamice și grafit pe nas. Gustul este bogat, cu taninuri suple și echilibrate, împreună cu prospețimea vibrantă tipică Sangiovese. Finisajul și postgustul sunt de persistență notabilă și repetă notele de fructe de pădure simțite mai întâi pe nas.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista