Gnocchi de cârnați ai lui Rossi
Dacă doriți să adăugați mai multe Marea Mediterană rețete pentru repertoriul dvs., Gnocchi de cârnați Rossi ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție conține 775 calorii, 33g de proteine, și 48G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,83 USD pe porție. Este adus la tine de Allrecipes. 64 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în jur 50 minute. Un amestec de ceapă, pătrunjel plat, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este uimitor. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Chiftele de fasole roșie cu sos picant (Polpette di Fagioli Rossi în Salsa Picante), Gnocchi De Cârnați, și Supă de cârnați și Gnocchi.
Instrucțiuni
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie la foc mediu.
Adăugați cârnați și gătiți până se rumenesc și ferm, aproximativ 10 minute.
Tăiați cârnații în felii de 1/2 inch, reveniți la tigaie și continuați să gătiți până când nu mai sunt roz.
Scurgeți feliile de cârnați pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie.
Între timp, încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o cratiță la foc mediu; se amestecă ceapa și se gătește până când ceapa se înmoaie și devine translucidă, aproximativ 5 minute.
Adăugați usturoi și 1 1/2 lingurițe condimente italiene; gatiti pana se inmoaie usturoiul, aproximativ 2 minute.
Se toarnă roșii zdrobite, apă, sare, zahăr și 1 lingură de condimente italiene rămase. Se aduce la foc mic, apoi se reduce focul la mediu-mic, se acoperă și se fierbe timp de 20 de minute.
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată.
Adăugați gnocchi și gătiți timp de 2 până la 3 minute până când pastele plutesc; scurgere.
Între timp, amestecați feliile de cârnați italieni în sos pentru a se încălzi. Aruncați pastele cu sos și presărați pătrunjel tocat și brânză Romano rasă pentru a servi.
Vin recomandat: Chianti, Verdicchio, Trebbiano
Gnocchi funcționează foarte bine cu Chianti, Verdicchio și Trebbiano. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (Magnum) cu un rating de 4, 8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
![Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (Magnum)]()
Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (Magnum)
Arome de cireșe și violete, arome persistente și rotunjite de condimente și ciuperci. Structură excelentă cu finețe elegantă.Se asortează bine cu carne și sosuri de paste din carne, păsări de curte și brânzeturi tari.