Gnocchi de cartofi dulci cu ciuperci

Gnocchi de cartofi dulci cu ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și primară servește 8 și costă $1.18 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 13g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 254 calorii. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Dacă aveți la îndemână gnocchi de cartofi dulci, căței de usturoi, piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 35%. Încercați Gnocchi de cartofi dulci cu unt brun crocant cu ciuperci balsamice caramelizate + brânză de capră, Gnocchi De Cartofi Cu Ciuperci Saut, și Gnocchi de cartofi cu unt de usturoi, ciuperci și melci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți gnocchi conform instrucțiunilor pachetului. Păstrați cald.
Topiți 2 Linguri. unt într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați ciuperci; saut 3 până la 5 minute sau până se rumenesc ușor.
Adăugați usturoi și eșalotă; saut 2 minute sau pana cand se inmoaie.
Scoateți din tigaie. Ștergeți tigaia curată.
Topiți restul de 4 linguri. unt în tigaie la foc mediu-mare; gatiti 2 pana la 3 minute sau pana se rumeneste usor. Se amestecă amestecul de pătrunjel, salvie și ciuperci.
Adăugați gnocchi fierți fierbinți și aruncați ușor. Se amestecă sare și piper.
Serviți imediat cu toppingurile dorite.