Gnocchi cu sos de trei ciuperci

Gnocchi cu sos de trei ciuperci
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Gnocchi cu sos de trei ciuperci. Această rețetă servește 4 și costă 7,94 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 20g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 546 calorii. Această rețetă de la rachaelray.com are 1 fani. Este un scump rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Un amestec de ciuperci porcini, pastă de roșii, capace de ciuperci portobello și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pâine de carne de ciuperci Porcini cu sos de ciuperci, Gnocchi De Ciuperci, și Gnocchi De Ciuperci.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Gnocchi poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Santa Margherita Chianti Classico Riserva. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Un Chianti Italian autentic făcut din struguri crescuți în inima regiunii Chianti Classico din Toscana. O expresie rafinată a strugurilor Sangiovese, cu aciditate substanțială din pH-ul scăzut al solului din această regiune.Aromele acestui vin roșu complex variază de la cireșe și prune la flori de gladiole și silex pământesc. Aromele tanice, în vârstă de stejar, sunt strălucitoare și rotunde, cu un finisaj uscat, cald, pământesc.Cel mai bine savurat cu mâncăruri foarte aromate, cum ar fi sosuri pe bază de roșii, ravioli de ciuperci, fripturi de vită sau porc și carne de vânat de la vânat la Fazan. De asemenea, este excelent cu brânzeturile mature.Amestec: 85% Sangiovese, 15% Merlot și Cabernet Sauvignon
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate28
Revista