Gnocchi cu Prosciutto, mazăre de primăvară și galbenele

Gnocchi cu Prosciutto, mazăre de primăvară și galbenele este un fel principal care servește 4. O porție conține 1183 calorii, 38g de proteine, și 41G de grăsime. Pentru 4,36 USD pe porție, această rețetă acoperă 48% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mai multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Primăvara va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de prosciutto, arpagic, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă de la Foodnetwork are 262 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 35 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 93%, ceea ce este minunat. Încearcă DeLallo Winter s: Gnocchi cu mazăre dulce și Prosciutto, DeLallo Winter s: Gnocchi cu mazăre dulce și Prosciutto, și Gnocchi Cu Ciuperci Morel Și Mazăre De Primăvară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Aduceți 2 oale, 1 mare și 1 mediu, cu apă bine sărată la fierbere la foc mediu. Puneți un castron cu apă cu gheață bine sărată. Albiți mazărea proaspătă în oala medie cu apă clocotită până când sunt fierte, dar încă crocante și apoi scufundați-le imediat în apa cu gheață sărată.
Scoateți-le din apa cu gheață și rezervați-le.
Înveliți o tigaie mare la foc mediu cu ulei de măsline.
Adăugați căței de usturoi zdrobiți și ardeiul roșu zdrobit. Aduceți tigaia la foc mediu. Când usturoiul a devenit maro auriu și este foarte aromat, îndepărtați-l și aruncați-l.
Adăugați prosciutto și sotati până începe să devină crocant, 1 până la 2 minute.
Adăugați ciupercile și condimentați cu sare.
Se sotează 3 până la 4 minute și se gustă pentru a vedea dacă sunt delicioase (ar trebui să fie!).
Adăugați mazărea și bulionul de pui. Condimentează cu sare, gustă-l (ar trebui să fie mai delicios). Fierbeți până când stocul s-a redus cu aproximativ jumătate.
În timp ce stocul se reduce, adăugați gnocchi în oala mare cu apă clocotită sărată. Gatiti gnocchii pana plutesc si devin foarte pufosi. Gnocchi ar trebui să fie foarte pufos.
În timp ce gnocchi este în apa clocotită, adăugați untul în tigaie cu amestecul de ciuperci. Gatiti la foc mic si rotiti pentru a incorpora. Gustați și reglați condimentele dacă este necesar.
Când gnocchi sunt gătite, scoateți-le cu grijă din apa de gătit și adăugați-le în tigaie cu ciupercile. Aruncați sau amestecați pentru a combina. Gatiti gnocchi cu amestec de ciuperci pana se agata de gnocchi.
Adăugați Parmigiano ras și arpagicul tocat.
Transferați în bolurile de servire și serviți imediat.
Preîncălziți cuptorul la 375 sau 400 de grade F.
Coaceți cartofii până când sunt fragede, aproximativ 45 de minute până la 1 oră. Verifică-i!
În timp ce cartofii sunt încă coaja fierbinte și trece-le printr-o moară de alimente sau ricer. (Mi se pare că fabrica de alimente funcționează la fel de bine ca un ricer și este mult mai ușor de manevrat) pe o tavă de foi căptușită cu hârtie pergament. Când faceți acest lucru, acordați o atenție deosebită pentru a menține cartofii cât mai ușori și pufoși. Acest lucru va ajuta la menținerea luminii gnocchi. Refrigerați cartofii pe tava de foi până la rece. Acesta este, de asemenea, un pas foarte important. Dacă cartofii sunt calzi în timp ce se adaugă făină, vor necesita mai multă făină, ceea ce va duce la un produs finit mult mai greu.
Când cartofii sunt absolut reci, transferați pe o suprafață de lucru curată. Bateți împreună ouăle și brânza și turnați pe cartofi. Se condimentează cu sare. Acoperiți generos cu făină. Ar trebui să arate ca zăpada pe munți.
Zdrobiți amestecul de făină de cartofi între degete. Începeți să frământați aluatul până când este un amestec omogen uscat. Aluatul trebuie să se simtă ușor umed, dar nu lipicios. Dacă este prea lipicios, repetați zăpada pe scena Munților.
Formați aluatul într-un buștean mare.
Tăiați felii de pe buștean și începeți să vă rostogoliți în frânghii lungi, cu o grosime de aproximativ 1 inch.
Tăiați frânghiile în lungimi de 1/2 inch. Acoperiți generos cu făină.
Așezați gnocchi într-un singur strat pe o tavă de foi pudrată cu făină. NU VĂ ÎNGRĂMĂDIȚI UNUL PESTE ALTUL!!
Utilizați sau congelați gnocchi imediat. Dacă înghețați, puneți tava direct în congelator. Odată înghețate, gnocchii pot fi depozitați în pungi de plastic, la congelator, la nesfârșit. Când gătesc gnocchi, pot merge direct din congelator în apă clocotită sărată.
Notă: este o practică generală să scoți gnocchi din apă atunci când plutesc. Aceasta este o mare greșeală. Gnocchi trebuie să fie gătite în apă clocotită până când plutesc și devin frumoase și pufoase. Nu gătiți gnocchi suficient de mult va duce, de asemenea, la gnocchi grei.
P. S. Acestea sunt "secretele" bucătarului Anne pentru gnocchi grozavi, folosiți-le și veți avea succes de fiecare dată.
Vin recomandat: Chianti, Verdicchio, Trebbiano
Gnocchi funcționează foarte bine cu Chianti, Verdicchio și Trebbiano. Italienii știu mâncarea și știu vinul. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Puteți încerca Fontodi Chianti Classico Gran Selezione Vigna del Sorbo. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 120 de dolari pe sticlă.
![Fontodi Chianti Classico Gran Selezione Vigna del Sorbo]()
Fontodi Chianti Classico Gran Selezione Vigna del Sorbo
Vigna del Sorbo este un amestec de Sangiovese și Cabernet Sauvignon din podgorii care au expunere la sud-vest și viță de vie veche de 30 de ani.