Gnocchi cu Pesto de nuc-rucola
Rețeta Gnocchi cu Pesto de nucă-rucola ar putea satisface pofta ta mediteraneană în aproximativ 10 minute. Această rețetă face 4 porții cu 320 calorii, 10g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $1.59 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Funcționează bine ca o garnitură prietenoasă cu bugetul. Un amestec de rucola, parmezan, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Cu o lingură scor de 49%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Gnocchi Ricotta cu pesto de rucola și Pancetta, Gnocchi De Dovleac Cu Pesto De Nuci De Afine, și Pesto De Nucă De Rucola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați 4 căni de rucola, 1 cană de parmezan, nuci, sare și piper într-un robot de bucătărie și pulsați până se încorporează, 30 de secunde. Cu motorul pornit, stropiți în ulei de măsline și apă și procesați până la omogenizare, încă 30 de secunde, adăugând mai multă apă cu lingura, dacă este necesar.
Gatiti gnocchi conform instructiunilor pachetului; scurgere. Întoarceți gnocchi în oală și adăugați pesto.
Împărțiți restul de 2 căni de rucola între 4 boluri și aruncați cu gnocchi.
Se presară cu parmezan rămas și se servește imediat.