Glorios tort roșu, alb și albastru

Glorios tort roșu, alb și albastru
Tortul roșu, alb și albastru glorios necesită aproximativ 4 ore de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 12 și costă 1,68 USD pe porție. O porție conține 592 calorii, 6g de proteine, și 37g de grăsime. Această rețetă de la Epicurious are 708 de fani. Un amestec de smântână, extract de vanillan, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 29%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Glorios tort roșu, alb și albastru, Tort roșu, alb și albastru, și Tort roșu alb și albastru.

Instrucțiuni

1
Cuptorul de căldură la 350 F. Unt de unt două tigăi rotunde de tort de 9 inch, apoi linia de fund cu runde de hârtie de ceară. Hârtie de unt și tigăi de praf cu puțină făină suplimentară, eliminând excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
CuptorCuptor
2
Redimensionați făina de tort împreună cu cacao, bicarbonat de sodiu și sare într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Făină De TortFăină De Tort
Pudră De CacaoPudră De Cacao
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Bateți untul și zahărul într-un castron mare cu un mixer electric (prevăzut cu accesoriu cu palete dacă utilizați mixer cu suport) la viteză medie-mare până când se combină bine, apoi adăugați ulei și bateți până când este foarte palid și cremos, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ZahărZahăr
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
Stand MixerStand Mixer
BolBol
4
Adăugați ouă, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare și bateți în colorant alimentar, oțet și extract de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De VanilieExtract De Vanilie
Culoarea AlimentelorCuloarea Alimentelor
OțetOțet
OuăOuă
5
Reduceți viteza la minim și amestecați amestecul de făină și amestecul de smântână în loturi, începând și terminând cu amestecul de făină și amestecând până când aluatul este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
6
Împărțiți aluatul între tigăi (aproximativ 3 căni în fiecare) și blaturi netede. Rap tigăi pe tejghea de câteva ori pentru a expulza orice bule de aer.
7
Coaceți în mijlocul cuptorului până când o culegere de lemn iese curată și tortul începe să se îndepărteze de părțile laterale ale tigăilor, 25 până la 30 de minute. Păstrați cuptorul pornit.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Straturi reci în tigăi pe rafturi 10 minute, apoi rulați un cuțit subțire în jurul marginii de tigăi. Inversați straturile pe rafturi și îndepărtați hârtia de ceară. Straturi reci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
CuțitCuțit
1
Ungeți o tigaie rotundă de 9 inci, apoi tapetați fundul cu hârtie de ceară. Hârtie de unt și tigaie de praf cu puțină făină suplimentară, eliminând excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
Formă De TortFormă De Tort
2
Redimensionați făina de tort împreună cu bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Făină De TortFăină De Tort
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Bateti albusurile intr-un alt bol cu amestec de smantana pana se combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
SmântânăSmântână
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Bateți untul și zahărul într-un castron mare cu un mixer electric (prevăzut cu accesoriu cu palete dacă utilizați mixer cu suport) la viteză medie-mare până când se combină bine, apoi adăugați ulei și bateți până când este foarte palid și cremos, aproximativ 3 minute. Bateți în zest și extract de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De VanilieExtract De Vanilie
UntUnt
ZahărZahăr
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
Stand MixerStand Mixer
BolBol
5
Reduceți viteza la minim și amestecați amestecul de făină și amestecul de smântână în loturi, începând și terminând cu amestecul de făină și amestecând până când aluatul este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
6
Transferați aluatul în tigaie și întindeți uniform. Rap pan pe tejghea de câteva ori pentru a expulza orice bule de aer.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Coaceți în mijlocul cuptorului până când o culegere de lemn iese curată și tortul începe să se îndepărteze de partea tigaiei, 25 până la 30 de minute. Se răcește în tigaie pe un raft 10 minute, apoi rulați un cuțit subțire în jurul marginii tigaiei. Inversați stratul pe raft și îndepărtați hârtia de ceară. Strat rece complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
CuptorCuptor
CuțitCuțit
TigaieTigaie
1
Bateți împreună crema de brânză și untul într-un castron mare cu un amestec electric până când sunt cremoase și netede. Bateți în suc de lămâie, extract de vanilie și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De VanilieExtract De Vanilie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Suc De LămâieSuc De Lămâie
UntUnt
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Cerneti zaharul cofetarilor intr-un bol si adaugati la amestecul de crema de branza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se amestecă la viteză mică până se încorporează, apoi se mărește viteza la mediu-mare și se bate până se omogenizează.
1
Periați firimiturile libere din straturile de tort cu o perie de patiserie.
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
2
Puneți un strat de catifea roșie, cu partea de jos în sus, pe o farfurie sau suport pentru tort.
3
Întindeți 1 cană de glazură peste strat. Acoperiți cu strat alb, cu partea de jos în sus și întindeți cu o altă ceașcă de glazură. Sus cu al doilea strat de catifea roșie, partea de jos în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
4
Întindeți un strat subțire de glazură în jurul părților laterale și deasupra tortului. (Aceasta se numește acoperire cu firimituri. Tamponează orice firimituri libere pentru a le ține departe de stratul superior de glazură și umple orice crăpături. Acest lucru este deosebit de important cu straturile de tort de catifea roșie.) Răciți sau înghețați scurt tortul doar până când glazura este fermă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
5
Întindeți părțile laterale și partea superioară a tortului cu glazura rămasă. Răciți sau înghețați scurt tortul doar până când glazura este fermă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1
Aruncați împreună fructele într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FructeFructe
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Lăsați tortul să ajungă la temperatura camerei înainte de servire și acoperiți cu aproximativ 1 1/2 căni de fructe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FructeFructe
3
Serviți fructele rămase pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FructeFructe
1
Straturile de tort pot fi făcute cu 1 zi înainte și refrigerate sau cu 1 săptămână înainte și congelate. Înfășurați bine în hârtie de ceară și apoi într-o pungă de plastic sigilabilă rezistentă. Nu este nevoie să dezghețați înainte de asamblarea tortului (tortul este mai ușor de înghețat atunci când straturile sunt răcite sau înghețate), dar lăsați mult timp pentru ca tortul să se dezghețe și să ajungă la temperatura camerei după ce l-ați înghețat. Tortul poate fi înghețat cu 1 zi înainte și păstrat într-un deținător de tort, răcit. Aduceți la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
Hârtie De CearăHârtie De Ceară

Ingrediente

1Bucăți de caramele Heath Barmazăre cu cocă violetmazăre cu cocă violet1701 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.1/2 halbă de mure1/2 halbă de mure3401 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.afine halbăafine halbă3151 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfăină de tort cernută, care nu se ridică de la sine (cernută înainte de măsurare)făină de tort cernută, care nu se ridică de la sine (cernută înainte de măsurare)2Bucăți de caramele Heath Baroțet alb sau de cidruoțet alb sau de cidru591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcacao naturală neîndulcită (cum ar fi Hershey ' s; nu proces olandez sau cacao extra-întunecată)cacao naturală neîndulcită (cum ar fi Hershey ' s; nu proces olandez sau cacao extra-întunecată)7691 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilzahăr cofetarizahăr cofetari2271 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.1/2 pachete cremă de brânză (20 uncii în total), înmuiată1/2 pachete cremă de brânză (20 uncii în total), înmuiată3mariÎnghețată de vanilie cu conținut redus de grăsimi, opționalÎnghețată de vanilie cu conținut redus de grăsimi, opțional2maricrustă de plăcintă cu firimituri (Keebler)crustă de plăcintă cu firimituri (Keebler)1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1/2 cană de bomboane Hershey's Kisses1/2 cană de bomboane Hershey's Kisses33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmsuc proaspăt de lămâiesuc proaspăt de lămâie12 lingurițe de pudră de usturoicoaja de lămâie rasă (cel mai bine făcută cu Microplane zester sau răzătoare)coaja de lămâie rasă (cel mai bine făcută cu Microplane zester sau răzătoare)281 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.(2 linguri) colorant alimentar roșu(2 linguri) colorant alimentar roșu0Bucăți de caramele Heath Barpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustăpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustă591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsmântână amestecată cu 2 linguri de apăsmântână amestecată cu 2 linguri de apă1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsmântână amestecată cu 1/4 cană de apăsmântână amestecată cu 1/4 cană de apă2961 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1/2 bastoane unt nesărat, înmuiat1/2 bastoane unt nesărat, înmuiat2Bucăți de caramele Heath Bar(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)791 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 1/2 linguriță amestec de condimente1 1/2 linguriță amestec de condimente2271 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.căpșuni de halbă, de preferință mici; jumătate sau sfert dacă sunt maricăpșuni de halbă, de preferință mici; jumătate sau sfert dacă sunt mari
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista