Tortul roșu, alb și albastru glorios necesită aproximativ 4 ore de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 12 și costă 1,68 USD pe porție. O porție conține 592 calorii, 6g de proteine, și 37g de grăsime. Această rețetă de la Epicurious are 708 de fani. Un amestec de smântână, extract de vanillan, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 29%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Glorios tort roșu, alb și albastru, Tort roșu, alb și albastru, și Tort roșu alb și albastru.
Instrucțiuni
1
Cuptorul de căldură la 350 F. Unt de unt două tigăi rotunde de tort de 9 inch, apoi linia de fund cu runde de hârtie de ceară. Hârtie de unt și tigăi de praf cu puțină făină suplimentară, eliminând excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Ceară
Cuptor
2
Redimensionați făina de tort împreună cu cacao, bicarbonat de sodiu și sare într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Făină De Tort
Pudră De Cacao
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Bateți untul și zahărul într-un castron mare cu un mixer electric (prevăzut cu accesoriu cu palete dacă utilizați mixer cu suport) la viteză medie-mare până când se combină bine, apoi adăugați ulei și bateți până când este foarte palid și cremos, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Zahăr
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Stand Mixer
Bol
4
Adăugați ouă, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare și bateți în colorant alimentar, oțet și extract de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Vanilie
Culoarea Alimentelor
Oțet
Ouă
5
Reduceți viteza la minim și amestecați amestecul de făină și amestecul de smântână în loturi, începând și terminând cu amestecul de făină și amestecând până când aluatul este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână
Făină Pentru Toate Scopurile
6
Împărțiți aluatul între tigăi (aproximativ 3 căni în fiecare) și blaturi netede. Rap tigăi pe tejghea de câteva ori pentru a expulza orice bule de aer.
7
Coaceți în mijlocul cuptorului până când o culegere de lemn iese curată și tortul începe să se îndepărteze de părțile laterale ale tigăilor, 25 până la 30 de minute. Păstrați cuptorul pornit.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Straturi reci în tigăi pe rafturi 10 minute, apoi rulați un cuțit subțire în jurul marginii de tigăi. Inversați straturile pe rafturi și îndepărtați hârtia de ceară. Straturi reci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Ceară
Cuțit
1
Ungeți o tigaie rotundă de 9 inci, apoi tapetați fundul cu hârtie de ceară. Hârtie de unt și tigaie de praf cu puțină făină suplimentară, eliminând excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Ceară
Formă De Tort
2
Redimensionați făina de tort împreună cu bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Făină De Tort
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Bateti albusurile intr-un alt bol cu amestec de smantana pana se combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Smântână
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
4
Bateți untul și zahărul într-un castron mare cu un mixer electric (prevăzut cu accesoriu cu palete dacă utilizați mixer cu suport) la viteză medie-mare până când se combină bine, apoi adăugați ulei și bateți până când este foarte palid și cremos, aproximativ 3 minute. Bateți în zest și extract de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Vanilie
Unt
Zahăr
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Stand Mixer
Bol
5
Reduceți viteza la minim și amestecați amestecul de făină și amestecul de smântână în loturi, începând și terminând cu amestecul de făină și amestecând până când aluatul este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână
Făină Pentru Toate Scopurile
6
Transferați aluatul în tigaie și întindeți uniform. Rap pan pe tejghea de câteva ori pentru a expulza orice bule de aer.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Coaceți în mijlocul cuptorului până când o culegere de lemn iese curată și tortul începe să se îndepărteze de partea tigaiei, 25 până la 30 de minute. Se răcește în tigaie pe un raft 10 minute, apoi rulați un cuțit subțire în jurul marginii tigaiei. Inversați stratul pe raft și îndepărtați hârtia de ceară. Strat rece complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Ceară
Cuptor
Cuțit
Tigaie
1
Bateți împreună crema de brânză și untul într-un castron mare cu un amestec electric până când sunt cremoase și netede. Bateți în suc de lămâie, extract de vanilie și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Vanilie
Cremă De Brânză
Suc De Lămâie
Unt
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Cerneti zaharul cofetarilor intr-un bol si adaugati la amestecul de crema de branza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Cremă De Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Se amestecă la viteză mică până se încorporează, apoi se mărește viteza la mediu-mare și se bate până se omogenizează.
1
Periați firimiturile libere din straturile de tort cu o perie de patiserie.
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De Patiserie
2
Puneți un strat de catifea roșie, cu partea de jos în sus, pe o farfurie sau suport pentru tort.
3
Întindeți 1 cană de glazură peste strat. Acoperiți cu strat alb, cu partea de jos în sus și întindeți cu o altă ceașcă de glazură. Sus cu al doilea strat de catifea roșie, partea de jos în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazura
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
4
Întindeți un strat subțire de glazură în jurul părților laterale și deasupra tortului. (Aceasta se numește acoperire cu firimituri. Tamponează orice firimituri libere pentru a le ține departe de stratul superior de glazură și umple orice crăpături. Acest lucru este deosebit de important cu straturile de tort de catifea roșie.) Răciți sau înghețați scurt tortul doar până când glazura este fermă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazura
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
5
Întindeți părțile laterale și partea superioară a tortului cu glazura rămasă. Răciți sau înghețați scurt tortul doar până când glazura este fermă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazura
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1
Aruncați împreună fructele într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Lăsați tortul să ajungă la temperatura camerei înainte de servire și acoperiți cu aproximativ 1 1/2 căni de fructe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe
3
Serviți fructele rămase pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe
1
Straturile de tort pot fi făcute cu 1 zi înainte și refrigerate sau cu 1 săptămână înainte și congelate. Înfășurați bine în hârtie de ceară și apoi într-o pungă de plastic sigilabilă rezistentă. Nu este nevoie să dezghețați înainte de asamblarea tortului (tortul este mai ușor de înghețat atunci când straturile sunt răcite sau înghețate), dar lăsați mult timp pentru ca tortul să se dezghețe și să ajungă la temperatura camerei după ce l-ați înghețat. Tortul poate fi înghețat cu 1 zi înainte și păstrat într-un deținător de tort, răcit. Aduceți la temperatura camerei.