Această rețetă face 12 porții cu 916 calorii, 9g de proteine, și 52G de grăsime fiecare. Pentru $2.09 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, unt, extract de vanillan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Tort roșu, alb și albastru, Tort roșu alb și albastru, și Tort roșu, alb și albastru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 177°.unt două tigăi rotunde de tort de 9 inci, apoi căptușiți fundul cu runde de hârtie de ceară. Hârtie de unt și tigăi de praf cu puțină făină suplimentară, eliminând excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Redimensionați făina de tort împreună cu cacao, bicarbonat de sodiu și sare într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă Violet
Făină De Tort
Hârtie De Orez
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Bateți untul și zahărul într-un castron mare cu un mixer electric (prevăzut cu accesoriu cu palete dacă utilizați mixer cu suport) la viteză medie-mare până când se combină bine, apoi adăugați ulei și bateți până când este foarte palid și cremos, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Suc De Lămâie, Opțional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Un Praf Mare De Sare Fină
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Adăugați ouă, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare și bateți în colorant alimentar, oțet și extract de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
2 Picături Colorant Alimentar Roșu, Opțional
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
5
Reduceți viteza la minim și amestecați amestecul de făină și amestecul de smântână în loturi, începând și terminând cu amestecul de făină și amestecând până când aluatul este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
6
Împărțiți aluatul între tigăi (aproximativ 3 căni în fiecare) și blaturi netede. Rap tigăi pe tejghea de câteva ori pentru a expulza orice bule de aer.
7
Coaceți în mijlocul cuptorului până când o culegere de lemn iese curată și tortul începe să se îndepărteze de părțile laterale ale tigăilor, 25 până la 30 de minute. Păstrați cuptorul pornit.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Straturi reci în tigăi pe rafturi 10 minute, apoi rulați un cuțit subțire în jurul marginii de tigăi. Inversați straturile pe rafturi și îndepărtați hârtia de ceară. Straturi reci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
1 Rulou Galben Cu Fructe
1
Ungeți o tigaie rotundă de 9 inci, apoi tapetați fundul cu hârtie de ceară. Hârtie de unt și tigaie de praf cu puțină făină suplimentară, eliminând excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
1 Lingură De Grăsime Naturală
2
Redimensionați făina de tort împreună cu bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă Violet
Făină De Tort
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Bateti albusurile intr-un alt bol cu amestec de smantana pana se combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Bateți untul și zahărul într-un castron mare cu un mixer electric (prevăzut cu accesoriu cu palete dacă utilizați mixer cu suport) la viteză medie-mare până când se combină bine, apoi adăugați ulei și bateți până când este foarte palid și cremos, aproximativ 3 minute. Bateți în zest și extract de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Suc De Lămâie, Opțional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Un Praf Mare De Sare Fină
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Reduceți viteza la minim și amestecați amestecul de făină și amestecul de smântână în loturi, începând și terminând cu amestecul de făină și amestecând până când aluatul este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
6
Transferați aluatul în tigaie și întindeți uniform. Rap pan pe tejghea de câteva ori pentru a expulza orice bule de aer.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Coaceți în mijlocul cuptorului până când o culegere de lemn iese curată și tortul începe să se îndepărteze de partea tigaiei, 25 până la 30 de minute. Se răcește în tigaie pe un raft 10 minute, apoi rulați un cuțit subțire în jurul marginii tigaiei. Inversați stratul pe raft și îndepărtați hârtia de ceară. Strat rece complet.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1 Rulou Galben Cu Fructe
Creveți Sotați, Decojiți
1
Bateți împreună crema de brânză și untul într-un castron mare cu un amestec electric până când sunt cremoase și netede. Bateți în suc de lămâie, extract de vanilie și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Cerneti zaharul cofetarilor intr-un bol si adaugati la amestecul de crema de branza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe Galben
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se amestecă la viteză mică până se încorporează, apoi se mărește viteza la mediu-mare și se bate până se omogenizează.
1
Periați firimiturile libere din straturile de tort cu o perie de patiserie.
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De Patiserie
2
Puneți un strat de catifea roșie, cu partea de jos în sus, pe o farfurie sau suport pentru tort.
3
Întindeți 1 cană de glazură peste strat. Acoperiți cu strat alb, cu partea de jos în sus și întindeți cu o altă ceașcă de glazură. Sus cu al doilea strat de catifea roșie, partea de jos în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
4
Întindeți un strat subțire de glazură în jurul părților laterale și deasupra tortului. (Aceasta se numește acoperire cu firimituri. Tamponează orice firimituri libere pentru a le ține departe de stratul superior de glazură și umple orice crăpături. Acest lucru este deosebit de important cu straturile de tort de catifea roșie.) Răciți sau înghețați scurt tortul doar până când glazura este fermă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
5
Întindeți părțile laterale și partea superioară a tortului cu glazura rămasă. Răciți sau înghețați scurt tortul doar până când glazura este fermă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1
Aruncați împreună fructele într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Lăsați tortul să ajungă la temperatura camerei înainte de servire și acoperiți cu aproximativ 1 1/2 căni de fructe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
3
Serviți fructele rămase pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
4
Notele bucătarilor: straturile de tort pot fi făcute cu 1 zi înainte și refrigerate sau cu 1 săptămână înainte și congelate. Înfășurați bine în hârtie de ceară și apoi într-o pungă de plastic sigilabilă rezistentă. Nu este nevoie să dezghețați înainte de asamblarea tortului (tortul este mai ușor de înghețat atunci când straturile sunt răcite sau înghețate), dar lăsați mult timp pentru ca tortul să se dezghețe și să ajungă la temperatura camerei după ce l-ați înghețat. Tortul poate fi înghețat cu 1 zi înainte și păstrat într-un deținător de tort, răcit. Aduceți la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci