Sos De Curcan Make-Ahead

Sos De Curcan Make-Ahead
Sosul de curcan Make-Ahead necesită aproximativ 3 ore de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 91G de proteine, 55g de grăsime, și un total de 1049 calorii. Această rețetă servește 3. Pentru $ 4.31 pe portie, această rețetă acoperă 44% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un sos destul de scump. Acesta este adus la tine de Chow. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de șalotă, apă, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 71%, ceea ce este destul de bun. Încercați Sos De Curcan Make-Ahead, Sos De Curcan Make-Ahead, și Sos De Curcan Make-Ahead pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o oală mare, largă, la foc mediu-mare, până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Adăugați picioarele de curcan și gătiți, întorcându-se ocazional, până când se formează o crustă maro pe fundul oalei și picioarele se rumenesc peste tot, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De CurcanPicior De Curcan
Batoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu CiocolatăBatoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu Ciocolată
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
3
Adăugați 3/4 cană de vin și gătiți, răzuind bucățile rumenite de pe fundul oalei cu o lingură de lemn, până când mirosul de alcool s-a ars, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AlcoolAlcool
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
4
Adăugați țelina, morcovul, ceapa, cimbru, boabele de piper și frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De PiperBoabe De Piper
Frunze De DafinFrunze De Dafin
MorcovMorcov
țelinățelină
CeapăCeapă
CimbruCimbru
5
Se toarnă în apă, se mărește căldura la mare și se aduce la foc mic. Reduceți focul la minim și fierbeți până când stocul are o aromă distinctă de curcan, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
StocStoc
ApăApă
6
Scoateți oala de pe foc. Folosind clești, îndepărtați orice bucăți mari de os și legume și aruncați. Puneți o strecurătoare cu plasă fină peste o ceașcă mare de măsurare rezistentă la căldură sau un bol cu un gura de scurgere și turnați în stoc. Aruncați solidele din strecurătoare. Puneți stocul deoparte. (Ar trebui să aveți aproximativ 4 până la 4 1/2 căni.) Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
UntUnt
StocStoc
OsOs
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
SitaSita
TigaieTigaie
CleșteClește
BolBol
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
7
Adăugați șalotele, condimentați cu sare și piper și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
8
Adăugați restul de 3/4 cană de vin și aduceți la fierbere. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand vinul se reduce cu doua treimi, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
9
Presărați făina și gătiți, amestecând ocazional, până când aroma de făină crudă s-a fiert, aproximativ 2 minute.În timp ce bateți, turnați încet bulionul de curcan rezervat și bateți până se încorporează și amestecul este neted. Se condimentează cu sare și piper și se aduce la foc mic. Gatiti, batand constant, pana cand sosul se ingroasa si aromele se contopesc, aproximativ 8-10 minute. Gustați și condimentați cu sare și piper suplimentar, după cum este necesar.Dacă nu serviți imediat, transferați într-un recipient cu capac etanș și lăsați să se răcească la temperatura camerei. Acoperiți și refrigerați până la 4 zile. Pentru a reîncălzi, puneți sosul într-o cratiță medie la foc mic, amestecând ocazional, până când este fierbinte, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Turcia StocTurcia Stoc
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții3
Scor De Sănătate49
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista