Cârnați și ardei la grătar cu cartofi Cheddar
Cârnați la grătar și ardei cu cartofi Cheddar este un fără gluten felul principal. O porție conține 267 calorii, 18g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 5 și costă 1,5 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați apă, ceapă, sos de brânză și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pizza la grătar cu cârnați fierbinți, ardei și ceapă la grătar și Ricotta de Oregano, Cârnați dulci și fierbinți la grătar cu marmeladă de ceapă la grătar și ardei roșii, și Cârnați prăjiți, cartofi și ardei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați cârnații, ardeii grași și ceapa într-un castron mare.
Adăugați pansament; se amestecă pentru a acoperi. Capac; frigider 30 de minute.
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune.
Scurgeți cârnații și legumele; aruncați pansamentul.
Așezați legumele în coșul de grătar.
Așezați cârnații pe grătar la foc mediu; gatiti 12-15 minute, intorcand frecvent, pana se rumenesc.
Așezați coșul de grătar cu legume pe grătar; gatiti aproximativ 10 minute, amestecand frecvent, pana cand este crocant.
Între timp, faceți cartofi conform instrucțiunilor de pe cutie, folosind lapte, unt, apă și 1 pungă de sos de brânză.
Serviți cârnați și legume cu cartofi.