Globi oculari de usturoi cu dip cremos de arpagic

Globi oculari de usturoi cu dip cremos de arpagic
Globii oculari de usturoi cu baie cremoasă de arpagic ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă vegetariană lacto ovo servește 12 și costă 36 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 93 calorii. Mai mulți oameni au făcut această rețetă, iar 159 ar spune că a lovit locul. Această rețetă de la BBC Good Food necesită amestec de aluat de pizza, ou, făină și cremă acrită. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Cu o lingură scor de 31%, acest fel de mâncare este destul de rău. Usturoi Prăjit Și Arpagic, Amestec de arpagic și usturoi, și Usturoi prăjit și arpagic sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Goliți amestecul de aluat într-un castron și condimentați după gust. Faceți o fântână, apoi amestecați cu apă și uleiul de măsline, conform instrucțiunilor ambalajului. Cu un cuțit cu lamă plată, aduceți aluatul împreună; ar trebui să fie ușor lipicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Frământați aluatul timp de 5 minute pe o suprafață ușor făinată până când se simte elastic și neted. Ridicați într-un castron mare, ușor uns, acoperiți cu folie alimentară unsă și lăsați-l deoparte într-un loc cald până la dublarea dimensiunii, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Răsturnați aluatul pe blatul de lucru, aplatizați-l cu mâinile și presărați peste usturoi și pătrunjel. Frământați încă un minut până când usturoiul și pătrunjelul se întind uniform prin aluat. Trageți aluatul în 12 bucăți de nuc și rotiți-le în bile. Dacă copiilor tăi le plac măslinele, bagă câte una în fiecare minge pentru a face să pară un ochi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Bețișoare Scurte De ScorțișoarăBețișoare Scurte De Scorțișoară
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
5
Așezați pe o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
6
Periați fiecare bilă cu puțin ou bătut și coaceți timp de 10-12 minute până devine aurie și înviată. Între timp, amestecați toate ingredientele de baie împreună într-un castron mic și condimentați după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crackers Asortați Sau Chipsuri De PitaCrackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Serviți globii oculari scufundați în baie. Globii oculari se vor păstra într-un recipient etanș până la 2 zile sau congelați până la o lună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crackers Asortați Sau Chipsuri De PitaCrackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista