Glisoare italiene de pui cu gem de roșii
Glisoarele italiene de pui cu gem de roșii sunt un hor d ' oeuvre mediteranean. Această rețetă servește 4 și costă 5,73 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 55g de proteine, 56G de grăsime, și un total de 1125 calorii. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 81 ar spune că a lovit locul. Această rețetă de la Foodnetwork necesită sare și piper, zahăr brun, piept de pui și oregano. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. În general, această rețetă câștigă o scor super spoonacular de 90%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Glisoare italiene de pui cu gem de roșii, Glisoare Pentru Burtă De Porc Și Gem De Roșii, și Glisoare de curcan la grătar cu gem de roșii.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Încălziți uleiul de măsline într-o oală medie la foc mediu.
Adăugați ceapa și transpirați timp de 3 minute pentru a se înmuia. Se amestecă usturoiul și se lasă să gătească încă 2 minute.
Adăugați toate ingredientele rămase de gem, cu excepția pătrunjelului. Se amestecă 1/4 cană de apă împreună cu ceapa și se aduce la foc mic. Întoarceți focul la minim și lăsați să fiarbă timp de 25 până la 30 de minute până când cea mai mare parte a lichidului s-a redus și roșiile sunt moi.
Se ia de pe foc și se amestecă pătrunjelul.
Scoateți fiecare bucată de pui până când are o grosime de aproximativ 1/4 inch. Feliați fiecare sân în 6 bucăți. Condimentează generos cu sare și piper, după gust
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Lucrând în loturi, prăjiți pancetta până se rumenesc și sunt crocante.
Scoateți pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie.
În aceeași tigaie în care a fost gătită pancetta, prăjiți bucățile de piept de pui la foc mediu-mare, în loturi, timp de 2 minute. Întoarceți și gătiți încă 2 minute. Se acoperă fiecare bucată de pui cu o felie de brânză mozzarella, Se acoperă cu un capac și se gătește până se topește brânza.
Pentru asamblare, puneți bucățile de piept de pui pe jumătatea inferioară a fiecărei role. Se acoperă cu o felie de pancetta, apoi aproximativ 1 lingură de gem de roșii și o frunză de busuioc. Acoperiți cu jumătatea superioară a ruloului și serviți.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Slider pe Meniu? Încercați să împerecheați cu vin spumant și spumant rossimbrox. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Puteți încerca Veuve Clicquot Yellow Label Brut cu geantă cadou Izotermă. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 70 de dolari pe sticlă.
![Veuve Clicquot etichetă galbenă Brut cu geantă cadou Izotermă]()
Veuve Clicquot etichetă galbenă Brut cu geantă cadou Izotermă
Punga Izotermă care păstrează o sticlă de etichetă galbenă rece timp de până la două ore. Cadoul perfect, deoarece este extrem de versatil și poate fi pliat și transportat în geantă!O casă de șampanie este în cele din urmă judecată după calitatea Brut Non Vintage. În fabricarea unui astfel de vin se dezvăluie adevărata artă a amestecului de șampanie.Aceasta este o artă în care excelează Casa Veuve Clicquot. Eticheta noastră Brut Yellow reflectă podgoriile superbe pe care le deținem și natura consistentă a stilului nostru de casă.Predominanța Pinot Noir oferă structura care este atât de tipic Clicquot, în timp ce o notă de Pinot Meunier completează amestecul. Chardonnay adaugă eleganța și finețea esențiale într-un vin perfect echilibrat.