Sliders de porc la grătar cu sos de miere BBQ este un fără lactate hor d ' oeuvre. O porție conține 369 calorii, 29G de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,88 USD pe porție. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați filet de porc, chifle de hamburger de grâu, miere și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Glisoare De Porc Cu Miere Balsamică, Carne de porc frigăruită la grătar marinată în sos de lămâie, miere și pește, și Cum se gătește: carne de porc frigăruită la grătar marinată în lemongrass, miere și sos de pește.
Instrucțiuni
1
Pregătiți grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
2
Combinați sosul de grătar, romul și mierea într-o cratiță medie; aduceți la fierbere. Gatiti 2 minute sau pana se reduce la 1/2 cana. Rezervați 1/4 cană sos pentru servire. Folosiți restul de 1/4 cană de sos pentru ungere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Grătar
Miere
Sos
ROM
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Așezați carnea de porc pe grătarul acoperit cu spray de gătit; grătar 8 minute. Întoarceți și ungeți carnea de porc cu sos; gatiti 8 minute. Întoarceți și ungeți cu sos. Gatiti 4 minute sau pana cand un termometru inregistreaza 160 (usor roz).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Sos
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Fulgi De Legume
4
Lăsați să stea 5 minute; tăiat în felii subțiri.
5
Așezați chiflele, tăiate cu părțile în jos, pe grătar; toast 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
6
Așezați 3 uncii de porc pe jumătatea inferioară a fiecărui coc. Puneți 1 lingură de sos peste fiecare porție; deasupra cu jumătățile rămase de chifle.