Glazură Ușoară De Ciocolată
Nevoie de un glazură fără gluten? Glazura ușoară de ciocolată ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 20. O porție conține 143 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 47 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de rețete Kraft. Dacă aveți la îndemână ciocolată, vanilie, lapte și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. În general, această rețetă câștigă un scor foarte rău (dar încă fixabil) spoonacular de 7%. Încercați Tort de ciocolată cu un bol cu glazură ușoară de portocale, Tort ușor de foi de ciocolată cu glazură de Mocha Buttercream, și Tort ușor pentru copii: Tort de ciocolată cu glazură de unt de ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți ciocolata în cratiță la foc foarte mic, amestecând constant; deoparte.
Bateți untul într-un castron mare cu mixer electric la viteză medie până la crem. Adăugați treptat aproximativ jumătate din zahăr, bătând la viteză mică după fiecare adăugare până când este bine amestecat.
Adăugați ciocolată și vanilie; se amestecă bine.
Adăugați zahărul rămas alternativ cu laptele, bătând până se amestecă bine după fiecare adăugare. Utilizați pentru a îngheța tortul preferat sau rețeta de cupcake.