Glazură triplă cu citrice
Glazura triplă cu citrice necesită aproximativ 18 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană servește 4 și costă 60 de cenți per porție . O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0 g de proteine , 0 g de grăsimi și un total de 66 de calorii . Această rețetă de la Allrecipes are 1 fan. Funcționează bine ca garnitură. Mergeți la magazin și luați sare, suc de lămâie, apă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 12% , ceea ce este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Pâine cu ulei de măsline și citrice cu glazură de vanilie și citrice , Cupcakes cu trei citrice și Cheesecake cu trei citrice .
Instrucțiuni
Combinați sucul de portocale, sucul de lămâie, sucul de lămâie, apa, îndulcitorul granulat SPLENDA® și sarea într-o tigaie mică.
Se amestecă bine și se aduce la fierbere la foc mediu spre mediu-mare. Gatiti pana scade la jumatate.
Lasam sa se raceasca pana cand glazura devine groasa si lipicioasa.
Ungeți carnea sau peștele la grătar în ultimele 2 minute de gătit.
Turnați glazura rămasă peste după aceea sau utilizați ca decor strălucitor pentru antreu.