Glazură De Brânză Cu Cremă De Arțar

Glazură De Brânză Cu Cremă De Arțar
Maple-cremă de brânză glazura este un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian glazură. Pentru $1.41 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 348 calorii. Această rețetă servește 6. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați unt, cremă de brânză, sirop de arțar și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 16%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Încercați Cupcakes de arțar cu glazură de brânză cremă de arțar, Cupcakes de arțar cu glazură de brânză cremă de arțar, și Cupcakes De Arțar Cu Glazură De Brânză Cremă De Arțar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie de 1 până la 1 1/2 litru la foc mediu-mare, aduceți siropul de arțar la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, învârtind tigaia ocazional, până când se reduce cu aproximativ o treime, 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De ArțarSirop De Arțar
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se toarnă într-o măsură de sticlă cuibărită într-un castron cu apă cu gheață și se amestecă constant până când siropul este foarte gros și abia cald la atingere, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
SiropSirop
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Scoateți din apă cu gheață. Într-un castron, cu un mixer la viteză mică, bateți crema de brânză și untul până se omogenizează bine. Bateți în zahăr pudră. Răzuiește în sirop redus; bate până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
ApăApă
UntUnt
SiropSirop
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGlazură
Revista