Glazură De Brânză Cremă De Nucă De Cocos

Glazură De Brânză Cremă De Nucă De Cocos
Glazura cu brânză cremă de nucă de cocos ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de glazură. Această rețetă servește 5 și costă 1,07 USD pe porție. O porție conține 715 calorii, 3G de proteine, și 36g de grăsime. 677 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână extract de vanillan, zahăr de cofetărie, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o nu atât de remarcabil scor spoonacular de 14%. Încercați Cupcakes Cu Cremă De Nucă De Cocos Cu Glazură De Brânză Cremă De Nucă De Cocos Prăjită, Cupcakes cu nucă de cocos cu glazură de brânză cremă de nucă de cocos, și Cupcakes cu nucă de cocos cu glazură de brânză cremă de nucă de cocos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți crema de brânză și untul într-un bol mixer până când sunt ușoare și pufoase. Adăugați treptat zahărul cofetarilor, câte o cană pe rând, alternând cu smântână grea. Bateți sarea, aroma de nucă de cocos și extractul de vanilie. Continuați să bateți până când amestecul este neted și răspândit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
6 Uncii De Ciocolată De înaltă Calitate, Neîndulcită, Tocată Grosier6 Uncii De Ciocolată De înaltă Calitate, Neîndulcită, Tocată Grosier
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză FrișcăPachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Adăugați zahăr suplimentar de cofetari, dacă este necesar, pentru a îngroșa glazura sau mai multă cremă pentru a se subția. Se amestecă nuca de cocos. Dacă doriți, lingurați nuca de cocos prăjită uniform peste tortul înghețat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții5
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGlazură
Revista