Glazură De Brânză Cremă De Nucă De Cocos
Glazura cu brânză cremă de nucă de cocos ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de glazură. Această rețetă servește 5 și costă 1,07 USD pe porție. O porție conține 715 calorii, 3G de proteine, și 36g de grăsime. 677 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână extract de vanillan, zahăr de cofetărie, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o nu atât de remarcabil scor spoonacular de 14%. Încercați Cupcakes Cu Cremă De Nucă De Cocos Cu Glazură De Brânză Cremă De Nucă De Cocos Prăjită, Cupcakes cu nucă de cocos cu glazură de brânză cremă de nucă de cocos, și Cupcakes cu nucă de cocos cu glazură de brânză cremă de nucă de cocos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți crema de brânză și untul într-un bol mixer până când sunt ușoare și pufoase. Adăugați treptat zahărul cofetarilor, câte o cană pe rând, alternând cu smântână grea. Bateți sarea, aroma de nucă de cocos și extractul de vanilie. Continuați să bateți până când amestecul este neted și răspândit.
Adăugați zahăr suplimentar de cofetari, dacă este necesar, pentru a îngroșa glazura sau mai multă cremă pentru a se subția. Se amestecă nuca de cocos. Dacă doriți, lingurați nuca de cocos prăjită uniform peste tortul înghețat.