Glazură cu cremă de unt de ciocolată
Glazura cu cremă de unt de ciocolată este o glazură care servește 4. Pentru 6,84 USD per porție , această rețetă acoperă 35% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și prietenoasă cu fodmap are 2745 de calorii , 19 g de proteine și 214 g de grăsime per porție. Un amestec de ciocolată amăruie, ciocolată demidulce, unt și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 7 persoane au facut aceasta reteta si ar face-o din nou. Vă este adus de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Ținând cont de toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 0% , care poate fi îmbunătățit. Rețete similare includ glazura de vanilie de modă veche ,cupcakes de ciocolată espresso cu cremă de unt moka și cupcakes de ciocolată umpluți cu unt de arahide cu glazură de ganache de ciocolată .
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Tăiați ciocolata și puneți-le într-un castron rezistent la căldură pus peste o tigaie cu apă clocotită. Se amestecă până se topește și se lasă deoparte până se răcește la temperatura camerei.
Amestecă albușurile, zahărul, smântâna de tartru și sarea în vasul unui mixer electric prevăzut cu un accesoriu pentru tel.
Pune vasul cu albusuri peste tigaia cu apa clocotita si incalzeste albusurile pana cand sunt calde la atingere, aproximativ 5 minute. Reveniți vasul în mixerul electric și bateți la viteză mare timp de 5 minute sau până când bezeaua se răcește și ține un vârf tare.
Adăugați untul, câte 1 lingură, în timp ce bateți la viteză medie. Răzuiți bolul, adăugați ciocolata topită, vanilia, espresso și romul, dacă folosiți, și amestecați timp de 1 minut sau până când ciocolata este complet amestecată. Dacă crema de unt pare foarte moale, lăsați-o să se răcească și bateți-o din nou. .