Glazură Albă Pufoasă

Glazură Albă Pufoasă
Glazura albă pufoasă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de glazură. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 102 calorii. Această rețetă servește 8. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați cremă de tartru, albușuri de ou, zahăr și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, FODMAP prietenos și vegetarian dieta. 529 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 7%, ceea ce este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare sunt Glazură Albă Pufoasă, Glazură Albă Pufoasă, și Glazură Albă Pufoasă.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță, amestecați împreună zahărul, apa și smântâna de tartru. Gatiti la foc mediu-mare pana cand zaharul este dizolvat si amestecul este bulbuc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De TartruCrema De Tartru
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Într-un bol mediu de amestecare, bateți albușurile de ou și vanilia până la vârfuri moi. Adăugați treptat amestecul de zahăr în timp ce bateți constant până se formează vârfuri rigide, aproximativ 7 până la 10 minute. Înghețați tortul la alegere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
VanilieVanilie
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGlazură
Revista