Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați glazura de finisare. O porție conține 729 calorii, 3G de proteine, și 37g de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 8 și costă $1.39 pe portie. Un amestec de nuci pecan, zahăr, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 3 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Glazură de finisare a fructelor picante pentru grătar, Cod Cu Glazură Miso, și Glaze De Clementină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă împreună primele 7 ingrediente într-un cuptor olandez de 6 litri.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
2
Se pune la foc mic și se gătește, amestecând des, 40 de minute. Folosind o perie de patiserie înmuiată în apă fierbinte, spălați orice cristale de zahăr pe părțile laterale ale tigaiei. Gatiti inca 15 minute, fara agitare, pana cand un termometru cu bomboane Inregistreaza 234 (etapa cu bile moi).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu Bomboane
Perie De Patiserie
Roșii Feliate, Opțional
3
Se ia de pe foc; adăugați vanilie. (Nu se amestecă.) Se răcește amestecul la 110 (aproximativ 13 minute). Se amestecă glazura până când amestecul este îngroșat, dar încă curge ușor.