Glacier s ' more

Glacier s ' more
Această rețetă fără lactate servește 1 și costă 85 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 502 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți marshmallow, răspândire de alune, granola de ciocolată naturală și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Glacier Ice.

Instrucțiuni

1
Suliță 1 marshmallow mare pe furculiță cu mâner lung; prăjiți peste cărbuni de foc de tabără sau peste grătar la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BezeleBezele
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
2
Pentru fiecare smore, așezați marshmallow prăjită pe partea de ciocolată de 1 granola subțire. Între timp, partea superioară de ciocolată a 1 granola suplimentară subțire cu 1 linguriță de alune și 3 felii de banane proaspete. Apăsați marshmallow și părțile de banane împreună; țineți câteva secunde pentru a topi ciocolata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Răspândirea AlunelorRăspândirea Alunelor
BezeleBezele
CiocolataCiocolata
1 Cană (8 Uncii) De Iaurt De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi1 Cană (8 Uncii) De Iaurt De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi
BananeBanane
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții1
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista