Giroscoape Cu Pâine De Carne

Giroscoape Cu Pâine De Carne
Rețeta Giroscoapelor cu pâine de carne este gata în aproximativ 1 oră și 30 de minute și este cu siguranță un uimitor lacto ovo vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă servește 8 și costă 77 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 178 calorii. 12 persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Această rețetă de la Taste Of Home necesită ceapă, roșii, pâine pita și ceapă. Unui cuplu de oameni i-a plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 42%. Încercați Giroscoape Preferate De Pâine De Carne, Giroscoape Preferate De Pâine De Carne, și Meat Loaf pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați primele opt ingrediente. Zdrobiți carnea de vită peste amestec și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Apăsați într-un 9-in negreșit. x 5-în. tigaie de pâine.
Echipamente pe care le vei folosi
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțiteFursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
3
Coaceți la 350 de ore pentru 1-1/4 până la 1-1/2 ore sau până când nu rămâne roz și un termometru pentru carne citește 160 de scurgeri de culoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Lăsați să stea 10 minute.
5
Tăiați în felii subțiri.
6
Așezați pâinea de carne, ceapa și roșiile în jumătăți de pita; stropiți cu iaurt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti funcționează foarte bine cu vin spumant și spumant rossimbrox. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Moet & Chandon Imperial (sticlă de 3 litri - Ieroboam) cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 600 de dolari pe sticlă.
Moet & Chandon Imperial (Sticlă De 3 Litri-Ieroboam)
Moet & Chandon Imperial (Sticlă De 3 Litri-Ieroboam)
Culoarea este un galben pai auriu elegant, cu accente de chihlimbar.Aromele sale sunt strălucitoare, dezvăluind fructe cu pulpă galbenă strălucitoare (măr, pere, piersică galbenă), miere, nuanțe florale (floare de tei) și note blonde elegante (brioșă și nuci proaspete).Gustul este seducător, bogat aromat și neted, combinând generozitatea și subtilitatea, plinătatea și vigoarea, urmate de o crocantă delicat proaspătă (fruct cu semințe), pentru a dezvălui echilibrul magic al șampaniei.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Revista