Gingery compot crunch
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de sos, așa că încercați Gingery compote crunch. O porție conține 434 calorii, 9g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $2.7 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați cereale crocante de ovăz, gata de mâncare Caise, Gem de ghimbir și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. 6 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 92%, acest fel de mâncare este super. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Compot De Rubarbă Gingery, Compot cald de rubarbă cu nucă-crocant de nucă de cocos, și Crunch-crunch: o săptămână de (face înainte) salate de primăvară în borcane.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul la mare.
Așezați feliile de mere și caisele într-un vas de copt superficial, cu microunde, apoi adăugați gemul și un strop de apă. Acoperiți cu folie alimentară și gătiți la foc mare timp de 5 minute sau până când fructele încep să se înmoaie. Se amestecă fructele congelate, se acoperă din nou și se fierbe încă 3 minute până se decongelează.
Se amestecă împreună cerealele și nucile de pin și se lingurează. Grătar timp de 2 minute până devine auriu.