Gingersnap Mere Coapte
Merele coapte Gingersnap necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. O porție conține 308 calorii, 2G de proteine, și 14g de grăsime. Pentru 97 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. Un amestec de mere, fursecuri gingersnap, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 17%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Pere coapte cu ghimbir firimituri, Gogoși la cuptor cu turtă dulce cu glazură de ghimbir, și Fursecuri Cu Melasă Gingersnap La Cuptor Moale.
Instrucțiuni
Într-un blender sau robot de bucătărie, rotiți dulciurile și zahărul brun până la firimituri fine.
Cu un cuțit mic și ascuțit, începând de la capetele tulpinii, tăiați în jurul miezurilor până la aproximativ 3/4 din drum prin mere; scoateți miezurile cu o lingură, făcând o cavitate lată de 1 1/2 inch și lăsând bazele intacte. Puneți merele ușor depărtate într - un vas de copt superficial de 2 până la 3 litri.
Lingură 1 lingură gingersnap amestec în fiecare cavitate și deasupra cu 1/2 lingură unt.
Presărați merele uniform cu ghimbirul rămasamestec de săpun.
Coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție 375 până când merele sunt fragede când sunt străpunse, aproximativ 45 de minute.
Transferați în boluri individuale și turnați 2 linguri de smântână în jurul fiecăruia, dacă doriți.