Gingered suc de fructe Butternut și supă de mere

Gingered Butternut Squash și supa de mere ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de supă. O porție conține 95 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 9. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, piper, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 4 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 64%, ceea ce este destul de bun. Încercați Supă De Dovlecei Cu Butternut Gingered, Supă de dovlecei de Butternut Gingered cu cremă picantă de Pecan, și Gingered Butternut Squash Plăcintă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pierce squash de mai multe ori cu vârful unui cuțit ascuțit. Cuptor cu microunde la 1 minut.
Tăiați dovlecelul pe jumătate pe lungime; îndepărtați semințele și membrana cu o lingură. Cojiți dovlecelul și tăiați-l în bucăți de 1 inch.
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez la foc mediu.
Adăugați ceapa și următoarele 3 ingrediente; sotati 5 minute.
Adăugați ghimbir, dovlecei și măr în tigaie; sotati 3 minute.
Adăugați bulion și scorțișoară; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 30 de minute. Aruncați bățul de scorțișoară.
Puneți jumătate de supă într-un blender și procesați până se omogenizează.
Transferați într-un castron mare. Repetați cu supa rămasă. Întoarceți supa la tigaie. Se amestecă sucul de lămâie și se gătește la foc mic 2 minute sau până se încălzește bine, amestecând frecvent.