Gin-and-Orange-suc-fiert andive
Gin-and-Orange-suc-fiert endive ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 114 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 15. Pentru 87 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați miere, scallions, sare și piper și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Gin-and-Orange-suc-fiert andive, Rață Vietnameză înăbușită în suc de portocale condimentat, și Fasole verde și ridichi fierte în suc de portocale.
Instrucțiuni
În fiecare dintre cele 2 skillets mari, încălziți 1 1/2 linguri de ulei de măsline extravirgin.
Adăugați jumătățile de andive, tăiați părțile în jos și gătiți la foc moderat până se rumenesc bogat, aproximativ 5 minute. Se toarnă încet 1/4 cană de gin în fiecare tigaie și se gătește până se reduce la jumătate. Întoarceți endivele, condimentați cu sare și piper negru proaspăt măcinat și adăugați 1/2 cană de suc de portocale în fiecare tigaie. Acoperiți și gătiți la foc mic, întorcând o dată, până când endivele sunt fragede, aproximativ 15 minute.
Transferați endivele înăbușite pe un platou cald, tăiați părțile în sus.
Se toarnă lichidul dintr-unul din skillets în celălalt.
Adăugați untul și mierea și fierbeți la foc mare până la sirop, aproximativ 4 minute. Condimentează cu sare și piper proaspăt măcinat.
Se toarnă sosul peste endive și se ornează cu scallions feliate și semințe de dovleac prăjite.
Stropiți endivele cu oțetul balsamic și serviți.