Gin-and-Orange-suc-fiert andive

Gin-and-Orange-suc-fiert andive
Gin-and-Orange-suc-fiert endive ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 114 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 15. Pentru 87 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați miere, scallions, sare și piper și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Gin-and-Orange-suc-fiert andive, Rață Vietnameză înăbușită în suc de portocale condimentat, și Fasole verde și ridichi fierte în suc de portocale.

Instrucțiuni

1
În fiecare dintre cele 2 skillets mari, încălziți 1 1/2 linguri de ulei de măsline extravirgin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YukonYukon
2
Adăugați jumătățile de andive, tăiați părțile în jos și gătiți la foc moderat până se rumenesc bogat, aproximativ 5 minute. Se toarnă încet 1/4 cană de gin în fiecare tigaie și se gătește până se reduce la jumătate. Întoarceți endivele, condimentați cu sare și piper negru proaspăt măcinat și adăugați 1/2 cană de suc de portocale în fiecare tigaie. Acoperiți și gătiți la foc mic, întorcând o dată, până când endivele sunt fragede, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
AndiveAndive
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
GinGin
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Transferați endivele înăbușite pe un platou cald, tăiați părțile în sus.
4
Se toarnă lichidul dintr-unul din skillets în celălalt.
5
Adăugați untul și mierea și fierbeți la foc mare până la sirop, aproximativ 4 minute. Condimentează cu sare și piper proaspăt măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
6
Se toarnă sosul peste endive și se ornează cu scallions feliate și semințe de dovleac prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Dovleac PrăjiteSemințe De Dovleac Prăjite
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
7
Stropiți endivele cu oțetul balsamic și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții15
Scor De Sănătate0
Revista