Ghirardelli Ciocolată Unt De Arahide-Covrig Bon Bons
Ghirardelli Chocolate Peanut Butter-covrig Bon Bons ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 30 și costă 24 de cenți pe porție. O porție conține 114 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 641 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați napolitane topite, covrigi — dar nu prea, unt de arahide cremos și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Unt De Arahide Bon Bons, Mușcături de covrig cu unt de arahide și ciocolată, și Covrig De Ciocolată Albă Unt De Arahide pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tapetați o foaie de copt sau o tavă cu hârtie cerată. Alternativ, puteți utiliza câteva farfurii dacă o foaie de copt nu se va potrivi în Dvs refrigerator.In un castron mare pentru microunde, combinați untul de arahide și crema de brânză. Cuptor cu microunde, neacoperit, la putere mare (100% putere) timp de 30 de secunde sau până când amestecul este ușor înmuiat, amestecând o dată. Dacă aveți un cuptor cu microunde de mare putere, începeți cu 10 secunde. Se amestecă zahărul pudră și covrigii. Formați amestecul de unt de arahide în bile de 1 inch.
Așezați bile pe foaia de copt pregătită. Acoperiți și congelați timp de 15 minute sau până când este ferm.
Așezați napolitane Ghirardelli de topire întunecată de la globi oculari într-un recipient sigur pentru cuptorul cu microunde. Cuptorul cu microunde la jumătate de putere sau setarea dezghețării timp de 30 de secunde. Se amestecă bine (produsul își păstrează forma inițială până se agită). Dacă nu este complet topit, continuați să cuptorul cu microunde la intervale de 15 secunde și amestecați până se omogenizează. Supraîncălzirea va provoca arderea napolitelor.Folosind o furculiță, înmuiați bilele în amestec topit, permițând excesului să picure înapoi în castron.
Așezați bilele înmuiate înapoi pe foaia de copt. Se răcește timp de 30 de minute sau până firm.To depozitați, așezați într-un singur strat într-un recipient etanș. Se dă la frigider până la 1 săptămână sau se congelează până la 1 lună.
Lăsați să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute înainte de servire.