Ghindă de ghindă cu umplutură de spanac
Reteta Squash ghindă cu umplutură de spanac poate fi făcută în aproximativ 1 oră și 15 minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană lacto ovo are 201 calorii, 5g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca o garnitură la preț rezonabil. Dacă aveți la îndemână ceapă verde, ulei vegetal, țelină și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Ziua Recunoștinței. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 71%, care este solid. Ghindă de ghindă cu umplutură de afine, Ghindă de ghindă cu umplutură de mere, și Ghindă De Ghindă Cu Umplutură De Mere De Afine sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Tăiați dovleceii în jumătate;aruncați semințele.
Așezați dovleceii, tăiați cu fața în jos, într-un 15-in Negras. x 10 inch. x 1 în. tigaie de copt. Umpleți tigaia cu apă fierbinte la o adâncime de 1/2 in.
Se coace, neacoperit, la 350 de euro timp de 40 de minute.
Între timp, într-o tigaie, călește țelina și ceapa în ulei până se înmoaie.
Adăugați spanacul și 1/4 linguriță sare; gatiti si amestecati pana cand spanacul este ofilit.
Într-un castron, combinați pesmetul, nucile pecan și sarea rămasă.
Scurgeți apa din tava de copt. Întoarceți dovlecelul tăiat cu fața în sus. Umpleți cu amestec de spanac; presărați amestecul de firimituri deasupra. Dot cu unt.
Coaceți cu 15 minute mai mult sau până când dovlecelul este fraged.