Ghimbir-Lime Carne De Vită Stir-Fry

Ghimbir-Lime Carne De Vită Stir-Fry
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 216 calorii. Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap servește 3 și costă $1.91 pe portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână friptură, zahăr, ghimbir și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Ghimbir-Lime Carne De Vită Se Amestecă Fry, Carne de vită și Broccoli, și Carne de vită și varză se amestecă.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 5 ingrediente într-un castron mic; se amestecă bine cu un tel.
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Încălziți uleiul de canola într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De CanolaUlei De Canola
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați friptura; gatiti 4 minute sau pana se rumeneste, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
4
Se ia de pe foc; stropiți uniform cu amestec de ghimbir-var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GhimbirGhimbir
VarVar
5
Garnisiți cu ceapă și pene de tei, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var
CeapăCeapă

Echipamente

DificultateUșor
Gata În9 m.
Porții3
Scor De Sănătate9
Revista