Ghimbir-Lime Carne De Vită Stir-Fry
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 216 calorii. Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap servește 3 și costă $1.91 pe portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână friptură, zahăr, ghimbir și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Ghimbir-Lime Carne De Vită Se Amestecă Fry, Carne de vită și Broccoli, și Carne de vită și varză se amestecă.
Instrucțiuni
Combinați primele 5 ingrediente într-un castron mic; se amestecă bine cu un tel.
Încălziți uleiul de canola într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați friptura; gatiti 4 minute sau pana se rumeneste, amestecand frecvent.
Se ia de pe foc; stropiți uniform cu amestec de ghimbir-var.
Garnisiți cu ceapă și pene de tei, dacă doriți.