Ghimbir De Grâu Integral Se Fixează
Whole Grain Ginger Snaps este un vegetarian desert. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 60 de porții cu 87 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. 450 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână praf de copt, melasă, nucșoară măcinată și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ginger snaps, Ginger Snaps, și Ginger Snaps pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți foile de prăjituri.
Într-un castron mare, cremă împreună untul și 1 1/2 căni de zahăr până se omogenizează.
Se amestecă ouăle și apoi melasa.
Combinați făina integrală de grâu, bicarbonatul de sodiu, praful de copt, ghimbirul, nucșoara, scorțișoara, cuișoarele și ienibaharul, îngrămădind măsurile dacă vă place mult condiment. Se amestecă ingredientele uscate în amestecul de melasă doar până se amestecă.
Rotiți aluatul în bile mici și înmuiați partea superioară a fiecărei bile în zahărul alb rămas.
Așezați cookie-urile la aproximativ 2 centimetri distanță pe foile de cookie.
Coaceți timp de 10 până la 15 minute în cuptorul preîncălzit, până când vârfurile sunt crăpate.
Coaceți mai mult pentru cookie-uri crocante, mai puțin timp pentru cookie-uri chewy. Se răcește pe rafturile de sârmă.