Ghimbir Coaste Scurte

Ghimbir Coaste Scurte
Ginger coaste scurte ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 41G de proteine, 96G de grăsime, și un total de 1108 calorii. Această rețetă servește 5 și costă 4,42 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați crengute de mentă, ghimbir, frunze de mentă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până menta ai putea urma acest curs principal cu Menta Negrese ca desert. Cu o lingură scor de 71%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Coaste Scurte Cu Rețetă De Ghimbir Și Anisecookbook Star, Coaste scurte înăbușite cu ghimbir și anason stelat, și Slow Cooker Ginger-soia coaste scurte orez verde cu var.

Instrucțiuni

1
Cojiți ghimbirul și tăiați-l în bețe de chibrit cu grosimea de 1/8 până la 1/4 inch și lungimea de 2 până la 3 inci (ar trebui să aveți 1 1/3 căni).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
2
Clătiți coastele, scurgeți și așezați într - un singur strat într-o caserolă de 12 pe 16 inci cu o adâncime de cel puțin 2 inci (5 până la 6 qt.). Distribuiți uniform ghimbirul, ceapa și ananasul peste și în jurul cărnii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
3
Se amestecă 1 cană de apă cu 1/3 cană de sos de soia și se adaugă în caserolă. Acoperiți bine cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
4
Coaceți într-un cuptor 375 până când carnea este foarte fragedă când este străpunsă, 2 3/4 până la 3 ore; la jumătatea coacerii, întoarceți coastele în sos și, dacă este necesar, adăugați apă pentru a aduce nivelul lichidului până la 3/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți GrahamBiscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
5
Descoperiți coastele și coaceți până se rumenesc, aproximativ 10 minute. Degresați grăsimea din sucuri și aruncați-o. Împrăștiați menta feliată peste carne; garnisiți cu crengute de mentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți GrahamBiscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
6
Adăugați sos de soia după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Coaste scurte de vită funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Robert Mondavi Napa Valley Merlot cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Robert Mondavi Napa Valley Merlot
Robert Mondavi Napa Valley Merlot
Aromele multidimensionale ale vinului provin din struguri cultivați în terroiruri distincte din Valea Napa, inclusiv Carneros, cerbi Leap și Oakville districte. Tehnicile tradiționale, inclusiv drojdiile native, macerarea extinsă, îmbătrânirea în butoaie de stejar francez și îmbutelierea fără filtrare, au sporit complexitatea vinului. Acest vin este delicios, cu multe intrări și brânzeturi. Una dintre perechile noastre preferate de mâncare este curcanul prăjit cu umplutură de ciuperci sălbatice și nuci. Friptura de miel, frecată cu ierburi aromate și condimente, sau coapsa de porc la grătar se căsătorește perfect cu aromele delicioase ale vinului.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții5
Scor De Sănătate42
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista