Ghimbir Coaste Scurte
Ginger coaste scurte ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 41G de proteine, 96G de grăsime, și un total de 1108 calorii. Această rețetă servește 5 și costă 4,42 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați crengute de mentă, ghimbir, frunze de mentă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până menta ai putea urma acest curs principal cu Menta Negrese ca desert. Cu o lingură scor de 71%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Coaste Scurte Cu Rețetă De Ghimbir Și Anisecookbook Star, Coaste scurte înăbușite cu ghimbir și anason stelat, și Slow Cooker Ginger-soia coaste scurte orez verde cu var.
Instrucțiuni
Cojiți ghimbirul și tăiați-l în bețe de chibrit cu grosimea de 1/8 până la 1/4 inch și lungimea de 2 până la 3 inci (ar trebui să aveți 1 1/3 căni).
Clătiți coastele, scurgeți și așezați într - un singur strat într-o caserolă de 12 pe 16 inci cu o adâncime de cel puțin 2 inci (5 până la 6 qt.). Distribuiți uniform ghimbirul, ceapa și ananasul peste și în jurul cărnii.
Se amestecă 1 cană de apă cu 1/3 cană de sos de soia și se adaugă în caserolă. Acoperiți bine cu folie.
Coaceți într-un cuptor 375 până când carnea este foarte fragedă când este străpunsă, 2 3/4 până la 3 ore; la jumătatea coacerii, întoarceți coastele în sos și, dacă este necesar, adăugați apă pentru a aduce nivelul lichidului până la 3/4 inch.
Descoperiți coastele și coaceți până se rumenesc, aproximativ 10 minute. Degresați grăsimea din sucuri și aruncați-o. Împrăștiați menta feliată peste carne; garnisiți cu crengute de mentă.
Adăugați sos de soia după gust.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Coaste scurte de vită funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, tăieturile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce tăieturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Robert Mondavi Napa Valley Merlot cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Robert Mondavi Napa Valley Merlot]()
Robert Mondavi Napa Valley Merlot
Aromele multidimensionale ale vinului provin din struguri cultivați în terroiruri distincte din Valea Napa, inclusiv Carneros, cerbi Leap și Oakville districte. Tehnicile tradiționale, inclusiv drojdiile native, macerarea extinsă, îmbătrânirea în butoaie de stejar francez și îmbutelierea fără filtrare, au sporit complexitatea vinului. Acest vin este delicios, cu multe intrări și brânzeturi. Una dintre perechile noastre preferate de mâncare este curcanul prăjit cu umplutură de ciuperci sălbatice și nuci. Friptura de miel, frecată cu ierburi aromate și condimente, sau coapsa de porc la grătar se căsătorește perfect cu aromele delicioase ale vinului.