Ghimbir-Chili Scoici
Ginger-Chili Scallops necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 25g de grăsime, și un total de 273 calorii. Pentru $ 2.34 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați sparanghel, ulei de măsline, scoici de mare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 45%. Încercați Scoici De Ghimbir, Scoici cu Orzo, roșii și ghimbir, și Ghimbir Se Amestecă Scoici Prajite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți sparanghelul, desprindeți și aruncați capetele dure și tăiați tulpinile rămase în diagonală în bucăți de 1 1/2 inci. Clătiți bine scoicile și uscați; dacă este mai mare de 1 1/2 inci, tăiați în jumătate.
Într - o tigaie antiaderentă de 12 inci sau wok de 14 până la 15 inci la foc mare, combinați sparanghelul și 1/3 cană de apă. Se amestecă adesea doar până când sparanghelul este fraged-crocant atunci când este străpuns, 3 până la 4 minute.
Turnați sparanghelul într-un bol.
Pentru tigaie, adăugați ulei, ghimbir, usturoi, ardei iute jalapeo și fulgi de chili. Se amestecă până la sfârâit, aproximativ 1 minut.
Adăugați scoici și amestecați des timp de 1 minut mai mult.
Adăugați vin. Se amestecă până când scoicile sunt opace, dar încă cu aspect umed în centrul celei mai groase părți (tăiate la test), 2 până la 3 minute. Cu o lingură pliată, transferați scoici în castron.
Se fierbe lichidul în tigaie până se reduce la 1/2 cană, 5 până la 7 minute. Reduceți căldura, adăugați unt și amestecați doar până se topește, aproximativ 1 minut. Întoarceți sparanghelul și scoicile la tigaie; amestecați până la cald, aproximativ 2 minute.
Se toarnă imediat într-un castron de servire.
Adăugați sare și piper după gust.
Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir
Scoicile pot fi asociate cu Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir. Chardonnay și chenin blanc sunt meciuri excelente pentru scoici la grătar sau arse. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte cărnuri vindecate, încercați un pinot Noir ușor răcit. Trentadue la Storia Chardonnay cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Trentadue La Storia Chardonnay]()
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.