Ghimbir-Carne De Vită Orez

Ghimbir-carne de vită orez ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 368 calorii, 31g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.58 pe portie, această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 4 gurmanzi și bucătari. Un amestec de rădăcină de ghimbir, flori de broccoli, bulion de vită și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este extraordinar. Încercați Orez aragaz ghimbir pui și orez, Carne de vită și Broccoli Cauli-orez [aka Nu chineză nu prăjit nu orez], și Carne de vită cu ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti si amestecati carnea in ulei incins in tigaie mare antiaderenta la foc mare 2 min.
Adăugați ceapa și ghimbirul; gătiți și amestecați 1 min. Se amestecă bulionul; se aduce la fierbere.
Se amestecă toate ingredientele rămase, cu excepția portocalelor; gătiți până când broccoli este crocant-fraged și amestecul este încălzit, amestecând ocazional. Se amestecă portocalele.