Gheață Proaspătă De Portocale-Busuioc

Gheața proaspătă de portocale-busuioc ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. Această rețetă servește 6. O porție conține 56 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de garnitură: frunze de busuioc, frunze de busuioc, suc de portocale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 66%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Salată proaspătă de verdeață cu vinetă de portocale-busuioc, Sfaturi pentru cultivarea busuiocului proaspăt {: mușcături de busuioc de castraveți}, și Vinete la grătar și Mozzarellan proaspăt pe Ciabatta cu ardei roșii prăjiți, maioneză cu usturoi, busuioc proaspăt și Rucola.
Instrucțiuni
Procesați 1/2 cană suc de portocale și frunze de busuioc într-un blender sau robot de bucătărie 10 secunde.
Turnați amestecul printr-o strecurătoare fină cu plasă de sârmă într-o cană de măsurare din sticlă cu 4 căni; adăugați 2 1/2 căni rămase suc de portocale.
Împărțiți amestecul între 2 pungi de congelator din plastic cu fermoar.
Așezați pungile pe o tigaie cu jeleu. Congelați 6 ore sau până când este ferm.
Scoateți pungile din congelator și lăsați să stea 10 minute. Rupeți amestecul în bucăți mici folosind mâinile.
Procesați bucăți, în loturi, într-un blender sau robot de bucătărie până la neted.