Gheață de lămâie II

Gheață de lămâie II
Lemon Ice II ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 229 calorii, 9g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 59 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați lapte condensat fără grăsimi, suc de lămâie, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Înghețată Cremoasă De Lămâie, Înghețată De Avocado, și Înghețată De Căpșuni Paleo pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În recipientul congelator al unui aparat de înghețată, combinați coaja de lămâie, sucul de lămâie, laptele și laptele condensat îndulcit. Înghețați conform instrucțiunilor producătorilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kilograme De Cartofi Albaștri2 Kilograme De Cartofi Albaștri
Capace De Ciuperci Portobello, Sterse Si Taiate Foarte SubtiriCapace De Ciuperci Portobello, Sterse Si Taiate Foarte Subtiri
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De înghețatăMașină De înghețată
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista