Gheață de căpșuni și șampanie
Căpșuni și șampanie gheață ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 466 calorii, 14g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 2,7 USD pe porție. Dacă aveți zahăr, apă, căpșuni și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Anul Nou eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Cupcakes de șampanie roz cu glazură de șampanie cu căpșuni # sundaysupper, Înghețată De Căpșuni Paleo, și Înghețată Cu Brânză De Căpșuni.
Instrucțiuni
Se amestecă 3/4 cană zahăr și 3/4 cană apă într-o cratiță mică grea la foc mediu până se dizolvă zahărul. Aduceți la foc mic.
Se ia de pe foc; se răcește complet siropul.
Pur și simplu 3 cupe de căpșuni în blender doar până se omogenizează. Se strecoară piureul prin strecurătoare fină.
Transferați siropul de zahăr și 1 1/2 căni strawberry pur corkule într-un castron mare (rezervați orice Strawberry pur corkule rămas pentru o altă utilizare). Se amestecă siropul de porumb, sucul de lămâie și vanilia. Refrigerați amestecul până la rece, aproximativ 2 ore.
Se amestecă șampania în amestecul de căpșuni. Procesați în producătorul de înghețată conform instrucțiunilor producătorului.
Transferați gheața de căpșuni în recipient; congelați până la fermitate, cel puțin 4 ore. (Se poate face cu 1 zi înainte. Păstrați gheața de căpșuni înghețată. Acoperiți și răciți căpșunile rămase.)
Aruncați restul de 2 1/4 căni de căpșuni cu 2 linguri de zahăr într-un castron mare.
Lăsați să stea până se formează sucuri, aproximativ 1 oră. Împărțiți căpșunile în 6 căni de desert. Completați fiecare porție cu 1 lingură de gheață de căpșuni.
Per porție (1/2 cană): calorii, 151; grăsimi totale, 0,5 g; grăsimi saturate, 0,5 g; Colesterol,