Căpșuni și șampanie gheață ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 466 calorii, 14g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 2,7 USD pe porție. Dacă aveți zahăr, apă, căpșuni și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Anul Nou eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Cupcakes de șampanie roz cu glazură de șampanie cu căpșuni # sundaysupper, Înghețată De Căpșuni Paleo, și Înghețată Cu Brânză De Căpșuni.
Instrucțiuni
1
Se amestecă 3/4 cană zahăr și 3/4 cană apă într-o cratiță mică grea la foc mediu până se dizolvă zahărul. Aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc; se răcește complet siropul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop
3
Pur și simplu 3 cupe de căpșuni în blender doar până se omogenizează. Se strecoară piureul prin strecurătoare fină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Transferați siropul de zahăr și 1 1/2 căni strawberry pur corkule într-un castron mare (rezervați orice Strawberry pur corkule rămas pentru o altă utilizare). Se amestecă siropul de porumb, sucul de lămâie și vanilia. Refrigerați amestecul până la rece, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Sirop Simplu
Sirop De Porumb
Căpșuni
Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Se amestecă șampania în amestecul de căpșuni. Procesați în producătorul de înghețată conform instrucțiunilor producătorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni
șampanie
înghețată
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De înghețată
6
Transferați gheața de căpșuni în recipient; congelați până la fermitate, cel puțin 4 ore. (Se poate face cu 1 zi înainte. Păstrați gheața de căpșuni înghețată. Acoperiți și răciți căpșunile rămase.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni
Gheață
7
Aruncați restul de 2 1/4 căni de căpșuni cu 2 linguri de zahăr într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
8
Lăsați să stea până se formează sucuri, aproximativ 1 oră. Împărțiți căpșunile în 6 căni de desert. Completați fiecare porție cu 1 lingură de gheață de căpșuni.