Gheare De Urs De Migdale
Ghearele de urs de migdale ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 436 calorii. Această rețetă vegetariană servește 24 și costă 98 cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați lichior amaretto, migdale măcinate, migdale și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 25 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 22%. Încercați Gheare De Urs De Migdale, Gheare De Urs De Migdale, și Gheare De Urs pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, bateți pasta de migdale cu un mixer electric pentru a o despărți.
Adăugați migdalele, zahărul și sarea; continuați să amestecați până când pasta de migdale nu mai este cocoloasă. Se amestecă untul, albușurile de ou, extractul de migdale și lichiorul amaretto la viteză mare până când este cât se poate de pufos. Pune deoparte.
Folosind jumătate din aluat la un moment dat, întindeți-l pe o suprafață ușor făinată într-un dreptunghi care are aproximativ 8 inci lățime și 1/4 inch grosime. Tăiați marginile aluatului.
Tăiați aluatul pe jumătate pe lungime pentru a face două benzi late de 4 inci.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C). Tapetați foile de copt cu hârtie pergament.
Umpleți o pungă de patiserie pe jumătate cu umplutura de migdale și pipetați o bandă de umplere în centrul fiecărei benzi.
Bateți împreună oul și apa.
Periați pe o margine a fiecărei benzi. Îndoiți fiecare bandă peste umplutură și apăsați ușor pentru a o sigila.
Periați fiecare bucată cu spălare de ou și presărați migdale feliate deasupra.
Tăiați în bucăți de 3 până la 4 inci, apoi tăiați fante de 1/2 inch în marginea sigilată pentru a face "ghearele".
Așezați ghearele de urs la cel puțin doi centimetri distanță pe foi de copt. Dați la frigider și repetați cu a doua jumătate a aluatului.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când migdalele sunt prăjite și patiseria este maro aurie, 25 până la 30 de minute. Se răcește și se pudrează cu zahărul cofetarilor chiar înainte de servire.