Gheare De Urs De Migdale

Gheare De Urs De Migdale
Ghearele de urs de migdale ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 436 calorii. Această rețetă vegetariană servește 24 și costă 98 cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați lichior amaretto, migdale măcinate, migdale și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 25 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 22%. Încercați Gheare De Urs De Migdale, Gheare De Urs De Migdale, și Gheare De Urs pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, bateți pasta de migdale cu un mixer electric pentru a o despărți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De MigdalePastă De Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Adăugați migdalele, zahărul și sarea; continuați să amestecați până când pasta de migdale nu mai este cocoloasă. Se amestecă untul, albușurile de ou, extractul de migdale și lichiorul amaretto la viteză mare până când este cât se poate de pufos. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Fursecuri Cu Napolitană Cu Vanilie2 Căni De Fursecuri Cu Napolitană Cu Vanilie
Ulei De Scorțișoară, OpționalUlei De Scorțișoară, Opțional
Pastă De MigdalePastă De Migdale
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Folosind jumătate din aluat la un moment dat, întindeți-l pe o suprafață ușor făinată într-un dreptunghi care are aproximativ 8 inci lățime și 1/4 inch grosime. Tăiați marginile aluatului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
4
Tăiați aluatul pe jumătate pe lungime pentru a face două benzi late de 4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
5
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C). Tapetați foile de copt cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
6
Umpleți o pungă de patiserie pe jumătate cu umplutura de migdale și pipetați o bandă de umplere în centrul fiecărei benzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
7
Bateți împreună oul și apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
8
Periați pe o margine a fiecărei benzi. Îndoiți fiecare bandă peste umplutură și apăsați ușor pentru a o sigila.
9
Periați fiecare bucată cu spălare de ou și presărați migdale feliate deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale FeliateMigdale Feliate
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
10
Tăiați în bucăți de 3 până la 4 inci, apoi tăiați fante de 1/2 inch în marginea sigilată pentru a face "ghearele".
11
Așezați ghearele de urs la cel puțin doi centimetri distanță pe foi de copt. Dați la frigider și repetați cu a doua jumătate a aluatului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
12
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când migdalele sunt prăjite și patiseria este maro aurie, 25 până la 30 de minute. Se răcește și se pudrează cu zahărul cofetarilor chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 25 m.
Porții24
Scor De Sănătate2
Revista