Georgia Bombe Murdărie

Georgia Bombe Murdărie
Georgia bombe murdărie este un vegetarian rețetă cu 12 porții. O porție conține 81 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Toateretete are 6 fani. Funcționează bine ca o farfurie. Mergeți la magazin și ridicați ou, scorțișoară măcinată, zahăr scorțișoară și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 9%, ceea ce este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Bombe De Murdărie, Cheesy Jalape Xico Fat Bombs – Dulce & Cimbru Bombe De Grăsime Carte De Bucate, și Cheesy Jalape Xico Fat Bombs – Dulce & Cimbru Bombe De Grăsime Carte De Bucate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un cuptor la 400 grade F (200 grade C). Ungeți o mini tigaie pentru brioșe.
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 1 Lingura De Unt, InmuiatPlus 1 Lingura De Unt, Inmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Bateți împreună oul și laptele într-un bol până se omogenizează uniform; deoparte. Amestecați împreună făina, scorțișoara și bicarbonatul de sodiu într-un bol mare separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se toarnă amestecul de ou în amestecul de făină și se amestecă până se omogenizează; având grijă să nu exagerați. Umpleți cupele de brioșă 1/2 pline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 20 de minute. Nu deschideți ușa cuptorului.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Puneți zahărul de scorțișoară într-o pungă maro pentru agitare și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr ScorțișoarăZahăr Scorțișoară
6
Scoateți popovers din cuptor și lăsați să se răcească în tigaie timp de 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Roll popovers în unt topit apoi loc în sac de hârtie maro; se agită până când popovers sunt acoperite uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
8
Serviți imediat.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista