Gemul de rubarbă de cireșe al milionarului
Nevoie de o condiment fără gluten și vegan? Gemul de rubarbă de cireșe al milionarului ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. O porție conține 44 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 50. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. 101 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați grand marnier, coaja de lămâie, pectina universală a pomonei și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Gem De Piersici Cu Rubarbă, Gem De Cireșe, și Dulceata De Rosii Cherry In Lot Mic.
Instrucțiuni
Bateti zaharul si pectina intr-un bol mediu si dati deoparte.
Combinați rubarba, fasolea de vanilie și 1/2 cană de apă într-o cratiță mare. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul, se acoperă și se fierbe doar până când rubarba se descompune, 10 până la 12 minute. Între timp, curățați cireșele într-un robot de bucătărie sau blender. Ar trebui să aveți 1 cană.
Măsurați rubarba înăbușită. Ar trebui să aveți 3 căni. Aruncați fasolea de vanilie. Întoarceți rubarba și cireșele curățate în cratiță.
Adăugați coaja de lămâie și sucul și apa de calciu și aduceți la fierbere la foc mediu-mare.
Adăugați amestecul de zahăr-pectină și readuceți amestecul de fructe la fierbere, amestecând continuu. Se fierbe tare timp de un minut.
Scoateți vasul de pe foc și îndepărtați orice spumă de pe suprafața gemului cu o lingură de metal rece. Se amestecă în Grand Marnier. Puneți dulceața în borcane sterilizate fierbinți și procesați-le într-o baie de apă fierbinte timp de 10 minute.