Gem mixt de boabe și cimbru
Nevoie de un fără gluten, Primal și condiment vegan? Gemul mixt de boabe și cimbru ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 2,81 USD pe porție. O porție conține 210 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de afine, frunze de cimbru, căpșuni și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este destul de bun. Încercați Gem De Cireșe, Budincă de pâine mixtă cu sos de boabe Limoncello beat, și Cupcakes Triple Berry Cheesecake preferate de fani cu glazură de smântână, compot mixt de fructe de pădure, frișcă proaspătă, crustă de cracare Graham pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați fructele de pădure într-o cratiță medie. Folosind un masher de cartofi, zdrobiți ușor fructele de pădure.
Adăugați siropul de arțar, sucul de lămâie, sucul de portocale și cimbru. Aduceți amestecul la foc mic și gătiți, amestecând ocazional, până la grosime, 50 până la 55 de minute. Se răcește la temperatura camerei, aproximativ 1 1/2 ore (gemul va continua să se îngroașe pe măsură ce se răcește). La frigider într-un recipient etanș până la 1 lună.