Gem Dublu Congelator De Fructe De Pădure
Gem dublu Berry congelator ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană servește 10 și costă 93 cenți pe porție. O porție conține 176 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de zahăr, pectină de gem congelator, căpșuni și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Gem De Cireșe, Gem De Fructe De Padure Congelator, și Gem De Congelator Cu Trei Fructe De Pădure pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pulsează afinele în robotul de bucătărie de 2 până la 4 ori sau până se toacă mărunt, oprindu-se pentru a răzui părțile laterale.
Așezați într-un castron de dimensiuni medii. Pulsează căpșunile în robotul de bucătărie de 8 până la 10 ori sau până se toacă mărunt, oprindu-se pentru a răzui părțile laterale.
Adăugați la afine în castron. Se amestecă zahărul și se lasă să stea 15 minute.
Se amestecă treptat pectina. Se amestecă timp de 3 minute; lasa sa stea 5 minute.
Puneți amestecul în borcane de conserve sterilizate, umplând la 1/2 inch de sus; ștergeți jantele borcanului curate. Acoperiți cu capace metalice și înșurubați benzile.