Gem De Zmeură-Migdale
Gemul de zmeură-migdale ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană are 140 de calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Pentru 78 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână zmeură, amaretto, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Cupcakes de migdale cu glazură de zmeură, bezea elvețiană și prăjituri de migdale stivuite, Plăcintă Cu Zmeură-Migdale, și Tarta Cu Migdale De Zmeura.
Instrucțiuni
Combinați primele 4 ingrediente într-o cratiță mare; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, 40 de minute sau până se îngroașă, amestecând frecvent.
Se ia de pe foc; se amestecă sare și se extrage. Se răcește; se toarnă în recipiente etanșe.
Notă: puneți la frigider gemul de zmeură-migdale în recipiente etanșe până la șase săptămâni.