Gem de smochine și tei

Gem de smochine și tei
Gemul de smochine și var ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Această rețetă servește 32. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 70 de calorii. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați smochine de curcan maro, suc de lămâie, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 10%. Rețete similare includ Pâine plată cu gem de smochine cu usturoi prăjit, Crostini De Smochine La Cuptor, și Newtoni De Smochine De Casă.

Instrucțiuni

1
Combinați toate ingredientele într-o cratiță mare și grea; amestecați amestecul de smochine cu un tocător de cartofi până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Lăsați să stea 2 ore. Aduceți amestecul la fierbere la foc mediu. Reduceți căldura; fierbeți 35 de minute sau până când amestecul începe să se îngroașe ușor, amestecând ocazional. Se răcește complet. Acoperiți și răciți peste noapte.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții32
Scor De Sănătate0
Revista